NA MJESTU POGINUO

Tragedija na autocesti A1: Muškarac izašao iz auta na zaustavnom traku, na njega naletjelo teretno vozilo

Ilustracija
Marko Jurinec/PIXSELL
21.08.2024.
u 13:34

Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragedije

Danas oko 11:30 sati, na autocesti A-1, na 72. kilometru u smjeru Zagreba, između čvorova Ogulin i Bosiljevo II, dogodila se tragična prometna nesreća. U nesreći je teretno vozilo naletjelo na muškarca koji se nalazio izvan zaustavljenog osobnog automobila na zaustavnom traku. Nažalost, muškarac je na mjestu nesreće smrtno stradao.

Unatoč nesreći, promet se nastavlja odvijati u oba smjera. Na mjestu događaja provodi se očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti ove tragedije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije