u blizini Pojasa Gaze

Uznemirujuća snimka, Hamas oteo mladu studenticu s festivala?: 'Nemojte me ubiti'

oteta studentica
Foto: Twitter
1/5
08.10.2023.
u 09:17

Argamani je viđena kako je odvoze na motociklu palestinskog napadača dok ona vrišti: "Nemojte me ubiti!". U isto vrijeme njezinog dečka, Avija Nathana, zlostavljaju teroristi. Navodna snimka brutalne otmice obišla je društvene mreže.

Militanti Hamasa navodno su oteli izraelsku studenticu dok je bila na festivalu u blizini Pojasa Gaze. Njezina obitelj objavila je uznemirujuću snimku. Noa Argamani (25) bila je na u blizini kibuca Re’im prije nego što su militanti otvorili vatru i ispalili rakete na gomilu, piše New York Post.

VEZANI ČLANCI: 

Argamani je viđena kako je odvoze na motociklu palestinskog napadača dok ona vrišti: "Nemojte me ubiti!". U isto vrijeme njezinog dečka, Avija Nathana, zlostavljaju teroristi. Navodna snimka brutalne otmice obišla je društvene mreže.

Nathanov brat Moshe Or prijavio je nestanak, a kasnije su ga ekipe hitne obavijestile o videu njegove i Argamanijeve otmice. “Bili smo zabrinuti i pokušali smo nazvati. Njegov telefon je bio nedostupan, kao i njezin", objavile su izraelske nacionalne vijesti.

"Ne mogu zamisliti što joj prolazi kroz glavu, panično vrišti, dok je neki ološi drže i ne puštaju je", rekao je Or.

"Argamani je tako pozitivna osoba, voli putovati", rekao je njezin cimer s fakulteta Amir Moadi. Moadi je rekao da se djevojka nedavno vratila s putovanja u Šri Lanku, jedinica je. Njezini roditelji su u šoku i ne mogu ni govoriti.

GALERIJA Napad Hamasa na Izrael

oteta studentica
1/32

Glazbeni festival na jugu Izrael u blizini Pojasa Gaze našao se u središtu ratnog sukoba. Militantni su počeli pucati po festivalu u ranim jutarnjim satima, piše BBC koji donosi i svjedočanstva jedne djevojke koja je bila tada na festivalu. Za BBC je opisala kako se sakrila pod jednim stablom u polju nakon što je počela pucnjava. Ona tvrdi da su napadači pucali po svakome koga bi vidjeli. 

"Bili su posvuda. Imali su automatska oružja. Prva sam napustila polje. Ljudi su umirali svuda oko mene. Bila sam vrlo tiha, nisam plakala. Nisam se usudila ušta učiniti. Pomirila sam se sa sobom da ću umrijeti. Samo diši, zatvori oči", izjavila je ta djevojka za BBC. 

Palestinska militantna organizacija Hamas ispalila je u subotu nekoliko tisuća raketa na Izrael, pokrenuvši dan nasilja. Naoružani pripadnici Hamasa divljali su u subotu izraelskim gradovima ubijajući i zarobljavajući desetke civila i vojnika u iznenadnom napadu, a Izrael je odgovorio masovnim zračnim napadima na Gazu.  Najgori napad na Izrael desetljećima inicirao je rat za koji su obje strane obećale da će eskalirati.

VIDEO Gaza u ruševinama nakon protunapada Izraela

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Križari
Križari
09:44 08.10.2023.

Takva glasa za ljevicu i prava migranata i potlačenih. Pa se sad srela s njima lice u lice.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:42 08.10.2023.

Čim več ovakšnih objava i "odgovor" Izraela bu suroviji ! Još ak najdu otete covile izmasakrirane....nebu dobre !

Avatar SAM
SAM
10:26 08.10.2023.

Očekujem izraelske zastave na svim onim profilima koji su stavljali ukrajinske zastave i koji su drukali za cijepljenje. Takvi se vrlo lako prepoznaju, a poznati su i kao spužve jer upijaju sve što im se ponudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije