NESREĆA U SLOVENIJI

UZNEMIRUJUĆI PRIZOR Jelen je probio vjetrobransko staklo na kombiju, sletio na sjedalo

Jeleni na vodocrpilištu Prelog
Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
19.06.2024.
u 15:58

Vozač je odmah pozvao pomoć, a o nesreći su obaviješteni i lovci

Nevjerojatna nesreća dogodila se jučer 43-godišnjaku u Sloveniji. Veliki odrasli jelen iskočio je na cestu, probio vjetrobransko staklo kombija i sletio na sjedalo. Jelen se nekako uspio izvući iz vozila, a lovci su ga teško ozlijeđenog pronašli oko 700 metara dalje. 

Životinja je navodno došla toliko brzo da vozač nije stigao ni reagirati. Ugledao je veliku sjenu, a zatim je u trenu osjetio glasan udarac o vjetrobransko staklo. Stisnuo je kočnicu i potom ugledao odraslog jelena. Životinja je neko vrijeme bespomoćno ležala, no u panici se pokušala spasiti. Jelen je otrčao u šumu prije dolaska policije, navodi 24ur

Vozač je odmah pozvao pomoć, a o nesreći su obaviješteni i lovci. Nakon što je jelen pronađen, lovci su procijenili da neće preživjeti toliko teške ozljede te su mu skratili muke. Kasnije su utvrdili kako je jelen imao teško unutarnje krvarenje, uključujući i probušeno plućno krilo. Pretpostavlja se da je riječ o najmanje šestogodišnjem jelenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije