Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasred ulice

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Drama u centru Beograda: Radnik nožem ubo poslodavca, svladao ga hrabri policajac

Incident na ulici
SERBIALIVE_BEOGRAD / INSTAGRAM
20.09.2023.
u 14:33

Bivši radnijk (33) jednog ugostiteljskog objekta u Knez Mihailovoj ulici u centru Beograda uhićen je nakon što je nožem ubo bivšeg šefa (50), pišu srpski mediji.

Navodno je, prema pisanju Blica, radnik napao direktora restorana zbog neisplaćenih plaća. Sve se odigralo malo nakon podneva, a ulica je bila puna prolaznika. Prvo je došlo do kraće verbalne prepirke, nakon čega je radnik izvadio nož i ubo muškarca u rame. 

Žrtva je prevezena na hitnu pomoć, a počinitelj je uhićen. Na društvenim mrežama osvanula je snimka uhićenja na kojoj se vidi da je napadača koji maše nožem zaustavio policajac. Na ulici je bilo i male djece koji su na žalost svjedočili ovim nemilim scenama.

VEZANI ČLANCI 

Komentara 11

Avatar krkcro
krkcro
14:57 20.09.2023.

Pitam se ja ko je tu žrtva

ZJ
Zjako
16:19 20.09.2023.

Uložio oštar prosvjed zbog nezadovoljstva

PR
pravednik2
16:04 20.09.2023.

Krive zapadne sile.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije