MODA I KULTURA

Varaždin početkom lipnja domaćin nove modne manifestacije

'23.09.2011., Varazdin - Vatromet iznad Starog grada povodom otvorenja 41. Varazdinskih baroknih veceri.  Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
14.04.2013.
u 11:44

Na Festivalu će biti predstavljen i najbolji rad dizajnera na zadanu temu iz povijesnog razdoblja Marije Jurić Zagorke

Varaždin će početkom lipnja biti domaćin nove modne manifestacije pod nazivom Fashion Festival Croatia Varaždin 2013. Festival će se od 7. do 9. lipnja održavati u prostorima Starog grada u Varaždinu i užeg centra grada. Kako su istaknuli organizatori iz tvrtke Helluor iz Zagreba i Gradskog muzeja Varaždin, radi se o kulturnom i zabavnom događanju s naglaskom na modu, s ciljem da se kroz modu i ljepotu na sofisticirani način promoviraju svi sudionici festivala.

Želja je organizatora ostvariti jedan zanimljivi događaj u Varaždinu koji će rado iščekivati sve dobne skupine svake godine u lipnju. Za posjetitelje će zato biti osmišljeni brojni zanimljivi sadržaji. Posjetitelji Festivala moći će se zabaviti skupljajući na različitim lokacijama po Varaždinu štambilje anđela, u dvorištu Gradskog muzeja Varaždin održavat će se modne revije, prezentirati će se ulična šminka, izrađivat će se frizure, oslikavat će se lice i tijelo...

Osim toga, na Festivalu će biti predstavljen i najbolji rad dizajnera na zadanu temu iz povijesnog razdoblja Marije Jurić Zagorke. Najbolja haljina biti će izložena tijekom cijele godine u Gradskom muzeju Varaždin.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije