RADOVI NA SUSTAVU

Važna obavijest za pacijente: CEZIH neće raditi, evo kako do uputnica i recepata

?ekaonica i obavijesti u ambulanti
Slavko Midzor/PIXSELL
23.07.2024.
u 12:32

Korisnici sustava CEZIH za vrijeme navedenih radova prijeći će na način rada u izvanrednim okolnostima (rad u papirnatom obliku, odnosno izdavanje uputnica i recepata na papiru), kako bi se osiguralo nesmetano i kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite našim osiguranicima, izvijestili su iz HZZO-a

Od petka u podne do ponedjeljka u podne, liječnici će pacijentima izdavati isključivo papirnate uputnice i recepte jer Centralni zdravstveni informacijski sustav  (CEZIH) neće biti u funkciji. 

"Obavještavamo vas kako će CEZIH (Centralni zdravstveni informacijski sustav Republike Hrvatske) zbog radova na migraciji sustava biti nedostupan od petka, 26. srpnja, od 12 sati, do ponedjeljka, 29. srpnja, do 12 sati. Radovi će se maksimalno optimizirati kako bi što ranije završili, tako je moguće da završe u ponedjeljak i prije 12 sati. Korisnici sustava CEZIH za vrijeme navedenih radova prijeći će na način rada u izvanrednim okolnostima (rad u papirnatom obliku, odnosno izdavanje uputnica i recepata na papiru), kako bi se osiguralo nesmetano i kontinuirano pružanje zdravstvene zaštite našim osiguranicima", obavijestili su iz HZZO-a. 

FOTO Barem smo dobili genijalne memeove: Pogledajte najbolje šale o golemom IT kvaru

?ekaonica i obavijesti u ambulanti
1/40
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije