NAKON RASKOLA U DP-u

Večernjakovi analitičari: Plenković će sada moći birati slabijeg i jeftinijeg partnera

01.09.2024.
u 20:30

A. Mamić: Iz “bratoubilačkog rata” profitirat će Andrej Plenković. Više ne postoji jedan, već dva puta. Isto se dogodilo i Mostu

Komentara 19

PR
program
20:59 01.09.2024.

Raskoli u DPu i Mostu su posljedica jednostavne činjenice što te stranke nisu bile dovoljno desno.

NB
Nisam Bot
22:07 01.09.2024.

Hrvatskom narodu i državi treba snažna politička stranka koja će svoju ideologiju zasnivati na vrijednostima hrvatskog nacionalizma, vjere i domoljublja. Jedino tako se može na izborima poraziti velika koalicija tzv. "socijaldemokrata", "demokršćana" i ostalih ljevičara.

EJ
ejStef
07:38 02.09.2024.

Ma isto, kakva razlika... Ispred nosa im je prošao rodni zakon, gdje će svaka tvrtka morati paziti na rodnu ravnopravnost, pisati godišnja izvješća, a srednja, velika i javna poduzeća morat će zapošljavati rodne komesare, isto kao i škole, fakulteti i ostale javne strukture. Toliko su se busali o prsa da to neće proći u Hrvatskoj, a to je jedan od prvih zakona koji su izglasali... Najgore od svega je da bez toga tvrtke neće moći dobiti kredite, neće moći do poticaja itd... Komunizam je bio mila majka za to što nas čeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije