PROMO

Večernjakovi dani darivanja – pronađite nešto za sebe

Darovi
Foto: Promo
PR
Autor
PR članak
12.10.2017.
u 18:24

U subotu ne propustite ruževe za usne Catrice, u nedjelju Enigmatiku, u ponedjeljak Jesensku kuharicu, u utorak Malu radost, a u srijedu poster hrvatskih velikana

Večernji list odlučio je svojim čitateljima pripremiti darove među kojima će svatko pronaći nešto za sebe – u sklopu Večernjakovih dana darivanja!

U subotu 14. listopada u paketu Diva + Večernji list darujemo ruževe za usne Catrice! Inspirirajte se bojama i izaberite za sebe jednu od 5 neodoljivih nijansi koje će vam uljepšati jesen! Probudite divu u sebi i istaknite usne – malo boje uvijek je dobrodošlo!

U nedjelju 15. listopada na dar uz Večernji list čeka vas Enigmatika. Nakon napornog radnog dana opustite se i zabavite uz pregršt križaljki, osmosmjerki, sudokua i pitalica.

U ponedjeljak 16. listopada uz Večernji list očekuje vas Jesenska kuharica. Na dar ćete dobiti više od 30 narodnih recepata, 7 preporuka poznatih chefova, a otkrit ćemo i posebne trikove i tehnike kuhanja. Doznajte male tajne pripremanja sarmi, pokušajte pripremiti confit od teletine s kremom od muškatne tikvice i otkrijte na koje sve načine možete pripremiti buču! Ako niste često u kuhinji, ne brinite se – recepte smo prilagodili da ih mogu pripremiti i početnici u kuhinji. Na vama je samo – da birate i isprobate nešto novo u svojoj kuhinji!

U utorak 17. listopada ne propustite Malu radost! Donosimo super stvar za sivu tvar – priručnik za buduće znanstvenike! Znanost će postati igra, a vaš mališan postat će logičan, sistematičan i vrlo praktičan!

U srijedu 18. listopada ne propustite edukativni poster o kralju Tomislavu i ostalim hrvatskim vladarima od 8. stoljeća do 1097. godine!

Zavirite u Večernji i pronađite darove za sebe!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?