traži se taktika

Većina vodstva SDP-a gura tim u prvi plan, neki bi rušili Grbina

30.08.2023.
u 20:54

Tko bi bio u tom jednom timu ključno je pitanje, a iz razgovora s više izvora iskristalizirala su se neka imena, ne tako neočekivana, za koja se može kazati da su kombinacija iskusnih i stručnih članova, od kojih su neki i članovi stranačkog vodstva, te jakih i kvalitetnih ljudi na terenu

Komentara 26

Avatar Warded
Warded
21:47 30.08.2023.

Kad ih vidiš.. pa kad ih čuješ... pa još kad iznesu "planove"... upitaš se gdje ovi žive?! Kad ovi žive?! Jesu živi uopće ili su samo generirani plod parolaškog AI "napisanog" negdje na filozifskom fakultetu...

OL
olujasviholuja
21:42 30.08.2023.

Imali u SDPeu da je istinski Hrvat i da voli Hrvatsku? Možda 1 %

Avatar Svračak
Svračak
21:07 30.08.2023.

Hrvatski san. Ovo troje u prvom planu s lijeva na desno prvi predsjednik vlade, drugi ministar financija, treća predsjednica Sabora i ovaj što stoji ministar gospodarstva. Sa svojom kreativnošću i sposobnostima mogu vladati zemljom do penzije. Ili sam nešto pobrkao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije