OVO JE TEK POČETAK

Velika novost u Beogradu: Vozači se neće tako lagano moći 'izvući' kada prebrzo voze

Turisti u šetnju Beogradom i tvrđavom Kalemegdan
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/3
16.09.2024.
u 15:48

Vlasniku vozila kojim je počinjen prekršaj bit će upućen poziv da u roku od osam dana dostavi potpune i točne informacije o identitetu osobe koja je vozila

Na četiri lokacije u Beogradu, na kojima je brzina vožnje ograničena na 50 km/h, danas se počinje primjenjivati sustav za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine. Sustav će se primjenjivati u Bulevaru Mihajla Pupina – Brankov most, raskrižju Bulevara Nikole Tesle i Ulice Ušće, na raskrižju ulica Antifašističke borbe i Jurija Gagarina te u Bulevaru kralja Aleksandra. 

Vlasniku vozila kojim je počinjen prekršaj bit će upućen poziv da u roku od osam dana dostavi potpune i točne informacije o identitetu osobe koja je vozila, ako to nije bio vlasnik, navodi Danas.rs.

Sustav za automatsku detekciju prekršaja prekoračenja brzine bit će proširen i na pojedine lokacije na kojima su, zbog neprilagođene brzine, prometne nesreće česte

GALERIJA Središnja Europa je pod vodom, tisuće ljudi evakuirane
Turisti u šetnju Beogradom i tvrđavom Kalemegdan
1/33

Komentara 2

ME
Melkiorr
20:26 16.09.2024.

Koga ovo zanima? Novinara? Njegovog gazdu?

ZU
Zurka
17:41 16.09.2024.

Koga briga za to ovdje u HR? Osim onih Pupovcevih 4%!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije