SVE TEME OTVORENE

Vesna Pusić: Za sada ne raspravljamo o varijanti da Milanović ne bude premijer

vesna pusić
Foto: Ivica Galović/Pixsell
10.11.2015.
u 19:12

U ovom se trenutku ne može još reći tko će biti novi premijer, zaista sve ovisi o pregovorima, kaže Pusić

– U koaliciji Hrvatska raste još ne razmišljaju o varijanti da Zoran Milanović ne bude premijer nove vlade – izjavila je predsjednica HNS-a Vesna Pusić za RTL.

– U ovom se trenutku ne može još reći tko će biti novi premijer, zaista sve ovisi o pregovorima. No, ne mislim da je to isključivi zahtjev Mosta, vidim više njihovih desetak programskih točaka, mislim da će više na tome inzistirati. I da žele vrlo konkretne rokove i rješenja. Za sada u koaliciji ne raspravljamo o varijanti da Milanović ne bude premijer. Ali, vidjet ćemo na razgovorima s Mostom. Sve su teme otvorene – poručila je Pusić.

Šefica HNS-a očekuje da će se prvo razgovarati o konceptu saveza, a istaknula je kako ne priželjkuje raskol Mosta.

– Većina od jednog ili dva mandata je većina, ali je jako teško raditi s tako malom većinom. Za svaki zakon, za svaku odluku, bilo bi vrlo teško raditi. Nadam se da neće doći do raskola Mosta nego da će kao jedinstvena lista odlučiti kome će dati podršku. S manjinama imamo 67 mandata, ali radije bismo da se Most s cijelom svojom listom odluči za nas – zaključila je Pusić.

>> Pusić o mogućem premijerskom kandidatu Mosta: O svemu se može razgovarati

Komentara 40

Avatar juricamesko
juricamesko
19:24 10.11.2015.

čudo jedno kako je ona zabrinuta za Most.njoj je inače boljitak Hrvatske na prvom mjestu.

PI
pinichi
19:36 10.11.2015.

Hoće Vesna reći da je Milanović bio uspješan. Hahahahahaha. Je, uspješan je i prava Hrvatina, baš kao i Vesnica.

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
19:38 10.11.2015.

HNS ima predznak "Hrvatska" ali to je samo kamuflaža, jer ta stranka je sve samo ne hrvatska !!! Pa stoga i jesu u društvu Srpske Državotvorne Partije! Evo malo interesantnih podataka o lopovluku u HNS-u: skoknite na hoptočkahr pa u nastavku ovo kopirajte: /2015/10/prvi-otkrivamo-prvi-dajemo-na-uvid-popis-osudenih-lopova-u-hns-u-i-sdp-u/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije