Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO NEVRIJEME

VIDEO Apokaliptične scene u Beogradu: Auti plivali u vodi, ulice su izgledale kao riječna korita

Instagram: serbia_live_beograd, 192_rs
28.06.2024.
u 11:39

Prema snimkama s društvenim mreža, najteže je pogođen dio Beograda Autokomanda. Tamo je poplavljen noćni klub, a na snimci se vide gosti koji u vodi do listova pokušava izaći dok se voda slijeva niz stepenice. Čuju se i vriskovi

Velika količina vode preplavila je Beograd nakon nevremena koje je noćas pogodilo glavni grad Srbije. Voda je preplavila ulice, a građane u ostavila u nevjerici, jer, kako pišu srpski mediji, ovakvo nešto nije zabilježeno u zadnje vrijeme. Neki dijelovi grada su manje pogođeni, dok u drugim dijelovima djeluje kao da su ulice riječna korita koja su se izlila, piše Blic. Prema snimkama s društvenim mreža, najteže je pogođen dio Beograda Autokomanda. Tamo je poplavljen noćni klub, a na snimci se vide gosti koji u vodi do listova pokušava izaći dok se voda slijeva niz stepenice. Čuju se i vriskovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

Još jedan video snimljen u rom djelu grada pokazuje automobile potopljene u vodi, jedva im se krovovi vide. Poplave je bilo i u Kanarevom brdu, Banovom brdu i Žarkovu. Još se ne zna kolika je materijalna šteta, građani je tek moraju zbrojiti. 

192rs na Instagramu objavljuje video u kojem se vidi kako je voda ušla u autobus u kojem su bili putnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 192.RS (@192_rs)

I Instagram profil serbialive_beograd objavila je nekoliko potresnih snimki.

Poplavljen je i podvožnjak kod zgrade Hitne pomoći u Beogradu, što otežava prilaz vozilima. "Podvožnjak je poplavljen i vozila nisu mogla doći do nas. Neprohodan je, stvorilo se jezero blata i ne znamo kad će to biti riješeno", rekli su u Hitnoj pomoći, piše Nova.rs.

 

Ključne riječi

Komentara 2

GU
Gusar93
16:51 28.06.2024.

Gradi se na divlje a nema para za infrastrukturu i ovo se događa u siromašnim zemljama često.

DZ
Dzasmin
14:58 28.06.2024.

A u Budimpesti, Beatislavi, Pragu, Becu......?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije