POLICIJI STIGLA DOJAVA

VIDEO Bizarna scena usred bijela dana: Žena se u centru Splita skinula gola pa rashladila ispred fontane

Bizaran prizor u Splitu
Snimila čitateljica
14.08.2024.
u 14:30

Malo je reći da ovaj prizor nije privukao pažnju svih koji su tamo prolazili, ali se čini kako žena nije bila smetena činjenicom što je naga u centru jedne od najpopularnijih hrvatskih turističkih destinacija

U splitskom Đardinu, u samom centru grada, usred bijela dana šetače je dočekao bizaran prizor. Nepoznata žena odlučila se skinuti gola i ''osvježiti'' ispod fontane Gradskog perivoja. Netko je ovaj prizor i snimio dok je žena stajala gola, a kratko nakon se počela i odijevati.

Malo je reći da ovaj prizor nije privukao pažnju svih koji su tamo prolazili, ali se čini kako žena nije bila smetena činjenicom što je naga u centru jedne od najpopularnijih hrvatskih turističkih destinacija. 

Zbog ovog prizora kontaktirali smo splitsko-dalmatinsku policiju koja nam je potvrdila kako su bili upoznati sa snimkom ovog utorka, no zasad nemaju informacija kada se ovo točno dogodilo. Policajci su po dojavi izašli na teren, navode nam u PU splitsko-dalmatinskoj, no žena tamo po njihovom dolasku više tamo nije bila. 

- Provodimo mjere i radnje vezane uz taj događaj - odgovorili su nam.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 17

BU
burza
16:50 14.08.2024.

Ma ajde zena osjetila slabinu i isla se osvjeziti bolje tako nego da se srusi

Avatar Make my day
Make my day
19:25 14.08.2024.

Vama nikada nije bilo vruće? Svašta...

PR
prajdali100
16:57 14.08.2024.

Dojurila je policija i ponudila da je ogrne bundom.Puljak zgrožen,kaže da je dotična HDZ- ov provokator.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije