Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA TELEVIZIJSKA DEBATA

VIDEO Bizarna rasprava Trumpa i Bidena: On sigurno ne može toliko udariti

First 2024 presidential debate in Atlanta
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS
1/6
28.06.2024.
u 09:05

Samo pogledajte što on kaže da jest i pogledajte što on jest. Bio bih sretan da imam natjecanje u vožnji s njim, kazao je Biden Trumpu

Američki predsjednik Joe Biden i njegov republikanski protukandidat Donald Trump u prvoj televizijskoj debati uoči predsjedničkih izbora koji se održavaju u studenome u SAD-u vodili su bizarnu raspravu o igranju golfa. Voditeljica ih je upitala kako komentiraju zabrinutost birača hoće li moći voditi državu s obzirom na njihove godine, na što je Trump počeo pričati o tome kako dobro igra golf. 

– Polagao sam dva testa, kognitivna. Položio sam ih, oba, kao što znate. Objavili smo to u javnosti. On nije polagao nijedan. Volio bih ga vidjeti kako polaže jedan. Samo jedan, stvarno lagan – kazao je prvo Trump pa nastavio: – I znate, jako sam dobrog zdravlja. Upravo sam osvojio dva klupska prvenstva, čak ne seniorska, dva redovna klupska prvenstva u golfu. Da biste to učinili, morate biti prilično pametni i morate biti u stanju udariti loptu daleko, a ja to mogu učiniti. On to ne može. Ne može udariti loptu 50 jardi (45 metara). Izazvao me na golf-meč. Ne može udariti lopticu na 50 jardi – kazao je Trump. 

 

Biden mu nije ostao dužan pa je komentirao Trumpovu visinu i težinu. – Samo pogledajte što on kaže da jest i pogledajte što on jest. Bio bih sretan da se natječem u vožnji s njim. Usput, rekao sam i prije, rado ću igrati golf ako sam bude nosio svoju torbu – kazao je Biden. 

GALERIJA Prva debata Joea Bidena i Donalda Trumpa

First 2024 presidential debate in Atlanta
1/15

Komentara 6

Avatar kenshi
kenshi
10:33 29.06.2024.

Ja sam pratio debatu s razumjevanjem i laži o kojima pričaju medije nisu dolazili od Trumpa nego od medija. Biden je žrtva kojeg iskorištavaju na prvom mjestu njegova supruga Jill a onda radikalna ljevica kao aktivist Obama i drugi.

DA
dada25
17:01 28.06.2024.

Ne samo luđak i kriminalac, nego i dementni starkelja i lažljivac. O Bidenu govorimo naravno.

Avatar ToBi
ToBi
12:40 28.06.2024.

Ovaj Biden je nevjerojatan, hodajući mrtvac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije