Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZAZVALA RASPRAVE
Povratak na članak

VIDEO 'Bolno za gledati': Snimila razgovor sa šefovima u kojem joj daju otkaz i sve objavila na mrežama

Znajući zbog drugih kolega da će dobiti otkaz, Brittany Pietsch odlučila je snimiti cijeli razgovor i objaviti ga na društvenim mrežama

Komentari 4

ZA
zagabria5
00:35 18.01.2024.

Žena si je ovom objavom zatvorila vrata u drugima firmama i nije ništa promijenila, te je ujedno napravila kazneno djelo neovlaštenog snimanja i stavljanja u promet. Otkazi su vani potpuno normalni, ne treba ni razlog ako je firma privatna, jedni otpuštaju drugi zapošljavaju, ne vidim kakav je tu stres. Možda je stres u Hrvatskoj gdje ne možeš dobiti drugi posao.

VL
HO
homofobic
06:31 18.01.2024.

Oni koji djele otkaze su drugi ljudi od onih koji su je zaposlili a treci od onih koji su je u meduvremenu ocjenjivali. To vam je kao kada danasnja djeca u skolama su pretezno odlikazi. Na prijemnim selektivnim ispitima za vise skolovanje velika vecina tada otkrije da petice koje su do tada dobivali zapravo ne vrijede bas jako puno jer su u stvarnosti dvojke i trojke. Medutim ipak previse "odlikasa" preskoci prvu prepreku koja je nedovoljno selektivna (da nebi koga povrijedila) i protrate dio zivota na studijama i uludo potrose previse novaca i kasnije otkriju da Diploma koju su dobili je samo komad bezvrijednog papira na zidu jer ocekuju da im ta Diploma osigura zivot a nisu dovoljno obdareni da uvide da zivot osigurava znanje i iskustvo te prilagodljivost nepredvidivim nedacama koje nas iza ugla zvivnu po tintari. Ta cura jednostavno nije spremna za zivot kakav si je zamislila u svom neznanju! Prije ili kasnije nakon dovoljno razocaranja ce uvidjeti koji su njeni kapaciteti a za gorcinu zivota su joj krivi njezni koji joj nisu zeljeli odmah u pocetku pokazati njene potencijale ili manjke potencijala!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.