URNEBESNA SNIMKA

VIDEO Daruvarski mladoženja postao hit na mrežama: 'Još se nije oženio, a već se potopio'

Foto: Facebook
1/3
08.10.2024.
u 13:26

Video koji je podijeljen na Facebooku brzo je postao hit – mladenci su prije ceremonije pozirali uz bazen, no sve je pošlo po zlu kada je mladoženja, dok je držao svoju buduću suprugu za ruke, izgubio ravnotežu i završio u vodi!

U posljednje vrijeme sve više viđamo zanimljive snimke s vjenčanja koje nasmijavaju ljude, a jedna od njih stiže iz Daruvara, gdje je mladoženja dočekao slavlje potpuno mokar. Video koji je podijeljen na Facebooku brzo je postao hit – mladenci su prije ceremonije pozirali uz bazen, no sve je pošlo po zlu kada je mladoženja, dok je držao svoju buduću suprugu za ruke, izgubio ravnotežu i završio u vodi!

"Iznenađenje pred crkvom, ovo definitivno nije bilo u planu", komentirali su iz Keko studija za vjenčanja, što je samo pokrenulo lavinu duhovitih komentara. "Pao u smeđem, a izronio u crnom prsluku", našalio se jedan pratitelj, dok je drugi dodao: "Sve kad se smoči, dobije tamniju notu. Nema prekida kadra."

Jedan od komentatora išao je i korak dalje s teorijom: "Meni se čini da se namjerno bacio, a čim je izronio s raširenim rukama, očekivao je da će i ona skočiti za njim. Tako barem izgleda, ali ne mora značiti da sam u pravu." Kreativnih komentara nije nedostajalo: "Još se nije oženio, a već se potopio. Bježi, momče, dok još možeš!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije