KOD ČAKOVCA

VIDEO Dječak pao sa stepenica i teško se ozlijedio, helikopterom prevezen u bolnicu

Zagreb:  Helikopter Hitne medicinske službe u RH nakon probnog leta sletio na helidrom KB Dubrava
Jurica Galoic/PIXSELL
08.09.2024.
u 22:45

Policija je potvrdila nesreću i započela istragu okolnosti

U nedjelju poslijepodne sedmogodišnji dječak zadobio je ozlijede u padu s visine. Nesreća se dogodila u naselju Parag kod Čakovca.

Policija je za 24sata potvrdila da se dječak oko 18 sati penjao na gornji dio kuće vanjskim stepenicama s kojih je pao. Odmah je helikopterom prevezen u Zagreb gdje će mu biti okvalificirana težina ozljeda, a istraga okolnosti je u tijeku.

Na Facebook stranici Hitna Uživo 194 objavljena je snimka uzlijetanja helikoptera uz komentar "Bravo za sve naše timove, malenom želimo brz oporavak".

Komentara 2

CR
crnikruh
23:08 08.09.2024.

Na HTV-u sam gledao prilog iz Engleske gdje socijalne službe prate sve rodilje i za koje se zna da nisu u stanju djetetu pružiti pristojan život, odmah nakon poroda im oduzimaju djecu. Da i mi provodimo takav stav, ovo dijetee ne bi stradalo i brojna djeca imala bi normalno djetinjstvo i postali solidni, sretni ljudi, a ne doživotni problemi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije