USRED DANA

VIDEO Drama u Beogradu: Više osoba uhićeno u restoranu trgovačkog centra

Foto: instagram/screenshot
1/2
10.11.2023.
u 14:52

Grupa muškaraca izvedena je s pognutim glavama i rukama na leđima, a svakoga su pratila dva policijska službenika

Srpski mediji izvještavaju o nesvakidašnjem uhićenju koje se odvilo danas u jednom trgovačkom centru u Beogradu. Snimke koje se šire društvenim mrežama prikazuju policijske službenike u pancirkama kako odvode nekoliko muškaraca iz restorana pred zabezeknutim posjetiteljima.

Portal Blic navodi da su među petoricom uhićenih braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović, koji su u dijelu Srbije na glasu kao vođe kriminalne skupine. Već neko vrijeme maltretiraju svoje sugrađane, a snimke prijetnji i uznemiravanja stavljaju na društvene mreže.

Muškarci su uhićeni u restoranu Buttiga koji se nalazi u sklopu trgovačkog centra. Grupa muškaraca izvedena je s pognutim glavama i rukama na leđima, a svakoga su pratila dva policijska službenika.

VIDEO Pogledajte što je Pripuz napravio od uvale na Murteru

Ključne riječi

Komentara 2

JF
Jure_Francetić
15:43 10.11.2023.

Neka dođu, nek nam ne daju dugo čekati.

DU
Deleted user
15:40 10.11.2023.

Prije koji dan pogledam neki srpski mediji čovjek priča u emisiji nismo mi odustali od velike Srbije .prvo crna Gora krajina u Bosni onda ponovno hrvatska na redu .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije