Brza reakcija

VIDEO Drama u New Yorku: Urušila se zgrada, vatrogasci pregledavaju ruševine

Screenshot/Reuters
12.12.2023.
u 08:22

Prve hitne službe pretraživale su ostatke zgrade koja se urušila u Bronxu kako bi osigurale sigurnost i spašavanje preživjelih.

Gradonačelnik New Yorka, Eric Adams, potvrdio je da se u predjelu Bronxa u ponedjeljak srušio dio stambeno poslovne zgrade od šest katova.

Vatrogasci su na mjesto događaja jako brzo stigli, za svega nekoliko minuta, i izvršili evakuaciju ljudi iz urušene zgrade. U tijeku je i pregledavanje ruševina, ali prema provim procjenama u zgradi nije bilo više ljudi. Tako da u urušavanju nema stradalih. 

VIDEO U New Yorku se urušio dio zgrade: Traže se preživjeli

Videosnimka prikazuje vatrogasce kako se kreću po ostacima šesterokatnice tražeći preživjele. Šef vatrogasne službe John Hodgens rekao je da je "glavni cilj" njegovog tima bio osigurati da nijedna žrtva ne ostane u hrpi krhotina.

VEZANI ČLANCI 

Komentara 2

DU
Deleted user
08:41 12.12.2023.

Zemlja trećeg svijeta.

PE
Pendrek57
12:05 12.12.2023.

Ocito si ti iz treceg svijeta, ono mislim da ti ime sve govori. Jahahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije