Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNO NA ODBORU

VIDEO Drele izgubio živce zbog Filipovićeva odgovora pa mu odbrusio: 'Pi... jedna. Sram te bilo'

Foto: Screenshot
1/2
13.07.2023.
u 19:58

Upitao je ministra Davora Filipovića je li se o plinskom problemu konzultirao s premijerom Plenkovićem na što mu je ovaj rekao da radi proziv domovine

Zastupnik Domovinskog pokreta Davor Dretar Drele izgubio je živce na Odboru za gospodarstvo Sabora gdje se održava tematska sjednica o 'Izvješću o problematici kupnje i prodaje plina prema uredbi o otklanjanju poremećaja na domaćem tržištu energije'.

Upitao je ministra Davora Filipovića je li se o plinskom problemu konzultirao s premijerom Plenkovićem. 

-  Ja sam mislio da ćete me pitati tko je kupio plin i po kojoj cijeni. Vi se zovete Domovinski pokret, a sve što radite, radite protiv domovine, kad je trebalo dati podršku Ukrajini, napustili ste Sabor. Neki dan je gospodin Spajić obavijestio da sam bio na nogometnoj utakmici, da sam išao vlakom pa autom dok sam ja u Washingtonu održavao sastanke i borio se za hrvatske interese. Došli ste s nekim napisanim pitanjem, svi znaju da ne odlučujete ništa o tome, izvršavate tu neka pitanja, ajde, da se ne lažemo - rekao mu je ministar Filipović nakon čega je Dretar izgubio živce. 

- Ja ću tebi sad nešto reći. Piz... jedna. Sram te bilo - rekao je Dretar u mikrofon nakon čega je dobio opomenu pa je izašao iz dvorane snažno lupivši vratima. 

- Bili ste mi draži kao Dreletronic - odgovorio mu je Filipović. 

- Ako ste vi domoljub i radite ovo što radite, ja sam onda vehabija. Kako vas nije sramota na taj način etiketirati ljude - rekao je Spajić. 

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 67

Avatar Zeko
Zeko
20:15 13.07.2023.

HDZ blokira državu u svim područjima pogotovo u pravosuđu.

DU
Deleted user
21:28 13.07.2023.

Što radi kradezeova sendvić bojna na portalu VL? Lupaju dislajkove. Ovaj Filipović g lup k'o stup i umjesto odgovora trkelja gluposti.

DU
Deleted user
23:07 13.07.2023.

Kada se otkriju afere kradezea onda su krivi svi drugi samo ne oni. Na svaku kritiku odgovaraju nekulturno. Svi koji ukazuju na njihove afere su protiv domovine. To se moze nazvati uvredom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije