Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI SU PLESALI U ISTOM RITMU

VIDEO Hit video s Malte: 'Sjedimo na ručku i odjednom čuješ našeg Baby Lasagnu'

05.07.2024.
u 18:28

"Sjedimo na ručku, još uvijek na Malti, cijeli dan zabava za sve posjetitelje i u jednom trenu čuješ našeg Baby Lasagna", stoji u opisu videa.

Koliki hit je bio Baby Lasagna s pjesmom Rim Tim Tagi Dim govori i video s Malte. Na Facebook stranici DAStyle izašao je video s Malte koji su snimili Hrvati za vrijeme posjeta toj mediteranskoj državi. Na videu se mogu vidjeti kupaći kako se za vrijeme kupanja zabavljaju uz stihove pjesme Rim Tim Tagi Dim, a neki su i zapjevali uz Baby Lasagnu.  "Sjedimo na ručku, još uvijek na Malti, cijeli dan zabava za sve posjetitelje i u jednom trenu čuješ našeg Baby Lasagna", stoji u opisu videa.

VIDEO:

VEZANI ČLANCI:

"Ljudi u vodi plešu, oni koji su izašli van dižu ruke i pljeskaju, ma nešto predobro", a zatim su se i našalili: "Od sad kad nas pitaju na Malti - Where are you from? Odgovor će biti sasvim jednostavan - Rim Tim Tagi Dim."

 

GALERIJA Zavirite na party godine! S nama su slavile mnoge zvijezde, a zapjevao je i Baby Lasagna

1/85

Komentara 2

DA
darko122
21:12 05.07.2024.

To samo ovi s istoka igraju užičko u moru.

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:30 06.07.2024.

Ne mogu od sreće suze zadržati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije