Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARKO PURIŠIĆ

Baby Lasagna fotografirao se u društvu brata i objavio sretnu vijest

Umag: Baby Lasagna predstavio svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i ma?ak Stipe'
Foto: Sasa Miljevic / PIXSELL
1/11
05.07.2024.
u 10:02

U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon - moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu, napisao je naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji

Marko Purišić, odnosno Baby Lasagna, na Instagramu je podijelio fotografiju sa svojim bratom Martinom, i objavio sretnu vijest. 

- Upozorenje! Ako vam se gadi dok dijete povraća, nemojte prelaziti na drugu fotografiju. Ako ne, uživajte i nema na čemu. U svakom slučaju, jako sam sretan jer sam dobio najbolji rođendanski poklon - moj brat se vratio kući i tu će ostati. Pridružit će se našem bendu, napisao je naš predstavnik na ovogodišnjoj Euroviziji. Inače, Marko danas slavi 29. rođendan, a njegov brat Martin posljednjih je godina svirao u njemačkom bendu Mono Inc. 

 

Inače, Marko je nedavno najavio veliku europsku i britansku turneju sa svojim projektom Baby Lasagna za proljeće 2025. Turneja koju producira Live Nation, najveća svjetska promotorska kuća, Baby Lasagnu odvest će u 16 država i na 21 koncert tijekom šest tjedana. Turneja uključuje neke od legendarnih klubova kontinenta i otoka, poput Melkwega u Amsterdamu, Islington Academyja u Londonu ili Razzmatazza u Barceloni. Ovi nastupi nastavak su iznimno uspješnog koncertnog niza za Baby Lasagnu, pa su tako prvi koncerti u Poljskoj ovoga rujna rasprodani četiri mjeseca unaprijed, a onaj bečki preseljen je zbog velikog interesa iz kluba Szene u tri puta veći kapacitet bečkog Gasometra. Ipak, kulminacija će biti 12., 13. i 14. rujna, kada će Marko nastupiti na omiljenom koncertnom prostoru, na zagrebačkoj Šalati. Koncerti su odavno rasprodani, a publika će do tada već imati prilike naučiti sve pjesme koje će se naći na njegovu debitantskom albumu “Demons and Mosquitoes”.

GALERIJA: Velika fotogalerija s proslave rođendana Večernjeg lista: Brojni poznati uživali su na spektakularnom partyju

Umag: Baby Lasagna predstavio svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i ma?ak Stipe'
1/119

- Na koncertima europske turneje izvodit ću svoje pjesme, neće biti obrada. Iako još nisu sve objavljene, publika ih pjeva sa mnom prateći i učeći ih s neslužbenih snimki dosadašnjih nastupa. Iskreno me živo zanima na što će to sličiti, haha.

VEZANI ČLANCI: 

Zanima me koliko ćemo koncerata rasprodati, koliko će se publici svidjeti album, kako ćemo se mi kao tim međusobno slagati i slično. Kako publici, tako je i nama sve ovo novo. No ipak, ne bojim se. Dajemo sve od sebe pa što bude – bude, kazao je Marko nedavno u velikom intervjuu za Večernji list. 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije