NAKON RAKETNIH NAPADA HAMASA

VIDEO Izrael izveo zračne napade u odmazdi: Napali vojne mete i zapovjedna mjesta

Izrael izveo zračne napade nakon raketnih napada Hamasa na Izrael
Foto: telegram
1/4
07.10.2023.
u 14:49

Snimke koje dolaze iz Izraela ukazuju na brojne žrtve među izraelskim vojnicima i civilima

Izraelske zračne snage objavile su kako su do sada izvele zračne napade na 17 vojnih meta i 4 zapovjedna mjesta Hamasa u pojasu Gaze te da se intenzivno nastavljaju zračni udari. Objavili su i snimku akcija. Snimke koje dolaze iz Izraela ukazuju na brojne žrtve među izraelskim vojnicima i civilima.

VIDEO Izrael izveo zračne napade nakon raketnih napada Hamasa na Izrael

Snimke pokazuju i uništene tankove izraelske vojske, osvojene baze s tenkovima i oklopnim vozilima. Dio tehnike su Prevezli u pojas Gaze. Također su palestinske grupe objavile cijeli niz snimaka početka vojne operacije kao i korištenje dronova protiv izraelske vojske i tehnike.

Iako je Hamas tvrdio kako su zarobili generala izraelske vojske Nimroda Alonija ta informacija nije bila točna. AP je u svojoj analizi 10. listopada napisao kako visokopozicionirani general Aloni 'nije u rukama Hamasa' te da je kontraadmiral Daniel Hagari rekao da tvrdnje kako je Aloni zarobljen 'nisu točne', javlja Raskrinkavanje.ba. Izraelska vojska potvrdila je za AP da se Aloni nalazi na videosnimci i fotografijama nastalim nakon te tvrdnje.

NAPOMENA: ČLANAK JE PRVOBITNO SADRŽAVAO NETOČNE INFORMACIJE KOJE SU NAKNADNO ISPRAVLJENE

GALERIJA Raketni napad na Izrael

Izrael izveo zračne napade nakon raketnih napada Hamasa na Izrael
1/21

VEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 7

ST
Staripurger2024
15:12 07.10.2023.

Koristeći rat u Ukrajini i zaokupljenost Zapada istim,svaki će mali prljavi diktator i autokrat,terorist sada pokušati "ušićariti" što se može.Tako ne čude Alijev,Vučić ili ovi Hamas luđaci sada.

JO
Jojmene
15:28 07.10.2023.

Hamasovci nisu uhitili nikog, teroristi ne uhićuju nego otimaju ljude.

DU
Deleted user
17:14 07.10.2023.

pogledajte jednu analogiju koju amerika ima kod kuce a kako se odnosi prema vani. u nba prvi kupuju slabiji da bi se liga izjednacila,znaci tezi se pravednosti, sa druge strane sa f35 na kalasnjikov, sa nosacem aviona na gumenu barku, sa satelitima protiv dvogleda. na stranu ko za koga navija i iz kojih razloga ali pravila bi trebala biti ista prema vani kao i u tvojoj kuci. bruno busic je oteo avion sa taocima, za cijeli svijet terorist a za hrvate mucenik. bog vam je dao mozak molim sluzite se njim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije