TUKLI SE NA PARKINGU

VIDEO Letjele šake u Splitu: 'Tučete čovika radi je**nog lima. Policiju brzo!'

Screenshot
13.07.2021.
u 14:02

Neslužbeno doznajemo da se traga za još jednom osobom

Snimka tučnjave na parkingu pored splitske plaže Žnjan masovno se širi društvenim mrežama. Na snimci se može vidjeti samo dio sukoba, odnosno ne zna se kako je obračun počeo niti završio, ali se vidi da su letjele šake, dok uznemireni svjedoci viču pokušavajući ih zaustaviti. Iz policije doznajemo da se tučnjava dogodila prošli tjedan, u srijedu.

- Tučete čovika radi je**nog lima - kazala je jedna žena, na što joj jedan od sudionika obračuna odgovara: - Razbia mi je auto, je*ote.

- Policiju brzo! Ne se tuć', zovite policiju! - vikala je druga.

- Dojavu o sukobu više osoba na parkingu platoa Žnjan dobili smo 7. srpnja u 8 sati ujutro. Protiv dvije osobe podignut je optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz domene remećenja javnog reda i mira - kazali su iz splitske policije za Večernji list.

Neslužbeno doznajemo da se traga za još jednom osobom.

Ključne riječi

Komentara 21

DU
ducko
14:40 13.07.2021.

Šta reći, umjesto da su ispunili europsko izvješće i otišli na bevandu oni se šaketaju po ovoj vrućini, svašta.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
14:33 13.07.2021.

Vrućine i "ne znaju di su sprcali godine". Odlična kombinacija za nostalgičare kaubojskih filmova 😂 Pazi onog Mickey Donovana i boksačkog garda ahahahahaha

MO
moreplovac
14:52 13.07.2021.

Filip Hrgović traži i ne može naći sljedećeg protivnika u ringu. Možda jedan od ove dvojice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije