LUDA SITUACIJA NA HRVATSKIM CESTAMA

VIDEO Teretnjak kod Splita pokupio auto pa ga gurao po cesti: 'Ovo je za zatvor'

Prometne zgode i nezgode
31.07.2024.
u 11:51

Jedni osuđuju vozača kamiona, tvrdeći da se on nije dobro prestrojio u desni trak, drugi krive osobu koja je vozila automobil

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je nevjerojatna snimka. "Pogledajte kako je teretnjak pokupio i gurao osobno vozilo", naslovljena je objava. I zaista u videu, koji je, kako piše, snimljen na kružnom toku ispred ulaza u Split, vidi se kako kamion s prikolicom vozi, a ispred mu se u nekom trenutku nađe auto. Kamion ga poslije toga neko vrijeme gura s boka. Ne zna se kad je snimka nastala, a objava je vrlo brzo prikupila golem broj komentara. 

Jedni osuđuju vozača kamiona, tvrdeći da se nije dobro prestrojio u desni trak. "Ovo je za zatvor definitivno", glasi jedan komentar. Drugi krive osobu koja je vozila automobil. "Nije teretnjak pokupio osobno vozilo nego je idiot s osobnim vozilom bahato ušao u mrtvi kut vozača kamiona i pokušao se neodgovorno uključiti u promet. Ovo je rezultat", nudi svoje objašnjenje događaja jedan od komentatora. 

 FOTOGALERIJA Jedan od najljepših dvoraca Hrvatske sad je opljačkana ruševina: Pogledajte kako danas izgleda

1/48

 

Komentara 10

Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
12:09 31.07.2024.

Ovo je doista za zatvor kao i za preventivno oduzimanje vozačke dozvole svakom koji pravda to što je radio kamion. Ok, ovaj mu se ubacio, ali ga je kamion namjerno gurao 200m.

NK
Najam krova
13:12 31.07.2024.

Kamionđija na promatranje.

OP
Ocvali pupoljak
14:18 31.07.2024.

Svakakvih luđaka na cestama ima ali biti baš ovoliko lud. Ovome ne treba dati ni bicikl da vozi. Opasan je, bolesnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije