OBJAVLJENO NA MREŽAMA

VIDEO Majka i baka ostale u šoku: Beba stara tek tri dana puzala po krevetiću i podizala glavu

novorođenče
pixabay
02.06.2023.
u 08:53

Iako se to nama čini neobično, liječnici tvrde kako je to zapravo vrlo česta pojava. - Ova beba zapravo je gladna i traži hranu - kazao je jedan liječnik

Da su novorođenčad doista misterija, pokazala je i snimka koju je novopečena majka podijelila na društvenim mrežama. S tek tri dana, njena kćer puzala je i podizala glavu. 

- Je li to uopće normalno? - upitala je Samantha Mitchell svoju majku dok je snimala cijeli prizor. - Ne, stara je tri dana - pojasnila je majka. Nijednoj nije bilo jasno kako je moguće da tek rođeno dijete može raditi sve te stvari. 

@samantha_elizabeth__ I still cant belive this happened… #baby #babytiktok #crawlingbaby #talkingbaby #tummytime #3daysoldbaby #3daysold #nyilahdaise ♬ original sound - samantha_elizabeth__

- Mama pa ona puza, ovo je nevjerojatno! - kazala je Samantha, na što joj je majka kazala kako ''ona ne bi smjela biti tako jaka tako rano'', prenosi Brightside.  Iako se to nama čini neobično, liječnici tvrde kako je to zapravo vrlo česta pojava. - Ova beba zapravo je gladna i traži hranu - kazao je jedan liječnik. 

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

BE
Beyonder
09:15 02.06.2023.

Dijete dobilo Spoj V kad rođenja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije