Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJI INCIDENT U SAD-U

VIDEO Ovako izgleda kad gladni medo nanjuši hranu koju ste zaboravili u autu

Medvjed namirisao hranu i uništio vozilo
CPW NE Region
23.11.2023.
u 12:02

A što je medvjed točno tražio u parkiranom automobilu? Prema fotografijama, medvjed je krenuo u pohod zbog paketa M&M čokoladica ostavljenog unutar vozila.

U Coloradu u Americi dogodio se nesvakidašnji incident. Naime, jedan gladni medvjed potpuno je uništio automobil u potrazi za hranom, a na društvenim mrežama mogu se vidjeti fotografije i videa uništenog vozila. 

VIDEO Ovako izgleda kad gladni medo nanjuši hranu koju ste ostavili u autu

Na jednoj snimci objavljenoj na mreži X, ranije poznatoj kao Twitter, može se vidjeti kako djelatnik organizacije Colorado Parks and Wildlife (CPW), koja upravlja s 42 parka u saveznoj državi Colorado, pokušava otjerati velikog sisavca, a zatim se otkriva opseg štete na vozilu. Čovjek je uspio čak snimiti lice medvjeda kako viri kroz prozor na suvozačevoj strani prije nego što je otvorio vrata i brzo istjerao medvjeda van.

A što je medvjed točno tražio u parkiranom automobilu? Prema fotografijama, medvjed je krenuo u pohod zbog paketa M&M čokoladica ostavljenog unutar vozila. - Pogledajte što medvjed može učiniti automobilu kada su gladni i osjete hranu ostavljenu unutra - napisali su iz CPW-a uz objavu indidenta na društvenim mrežama. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Strah na pikniku: Medo se popeo na stol i počeo jesti hranu, a majka i sin su samo ostali sjediti

Komentara 1

MT
makan tahi
19:11 24.11.2023.

izgleda kao da su ga motoristi iz mad max-a 1. demolirali

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije