HIT NA MREŽAMA

VIDEO Mjesto u BiH dobilo kružni tok, vozači se nikako nisu snašli: 'Koriste skraćenu varijantu'

Zagreb: Izgradnja kružnog toka na raskrižju Ulice Klin i Ulice Vinka Žganeca
Ilustracija/Patrik Macek/PIXSELL
03.01.2023.
u 15:18

U snimci objavljenoj na Twitteru, vidi se kako su brojni vozači odlučili voziti kao da taj kružni tok ne postoji. I to nije napravio jedan vozač, već njih pet

Općina Teslić u sastavu Republike Srpske u Bosni i Hercegovini prije nekoliko je dana dobila kružni tok. Iako je ta vijest trebala biti dobra za vozače tog mjesta jer time olakšava promet, čini se kako je nekima ova vijest barem nakratko zagorčala život. 

Naime, prošloga je tjedna postavljen prvi sloj asfalta, nakon čega je kružni tok pušten u promet. Ipak, čini se kako se brojni vozači nisu snašli, a to pokazuje i snimka objavljena na društvenim mrežama.

U snimci objavljenoj na Twitteru, vidi se kako su brojni vozači odlučili voziti kao da taj kružni tok ne postoji. I to nije napravio jedan vozač, već njih pet. 

''Koriste skraćenu varijantu'', pisalo je u komentarima.

Iako je ova snimka izazvala smijeh kod korisnika, neki su pojasnili o čemu se radi. 

''S obzirom da nema znakova - ne, to nije kružni tok'', objasnio je jedan korisnik, dok je drugi dodatno napisao:

''Valjda su godinu dana gradili taj kružni tok, ljudi su se navikli, a onda su ga pustili u promet jedan dan, bez da su igdje stavili znakove''.

>> VIDEO Otkriveni problemi u tri popularne aplikacije, ako imate neku od njih možda je bolje da ju obrišete

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:25 03.01.2023.

Teslić jest dobio ime po velikom hrvatskom znanstveniku, ali ime ne jamči pamet.

NO
Nostromo
21:42 05.01.2023.

Ovi su oni koji su dobili vozačku na đemdo, ili na majke mi polago ja, eto izgorili dokumenti. To nije ni za naj istočniji balkan, a kamoli za u europu.

BL
bloom
15:23 03.01.2023.

I oni bi u europsku uniju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije