BUNGEE JUMPING

VIDEO Mlada Njemica privukla brojne poglede: Skočila je s Masleničkog mosta u oskudnom izdanju

Jaka bura na Masleničkom mostu
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
15.08.2024.
u 16:48

"Bravo", stoji uz njezine fotografije na kojima se vidi kako je Njemica dobila i diplomu

Bungee jumping na Masleničkom mostu popularna je aktivnost za sve one željne adrenalina, a među njima se našla i mlada žena iz Njemačke. Njezine fotografije i snimka skoka podijeljeni su na Facebook stranici "Bungee Jumping Maslenički most Zadar" te su prikupili stotine lajkova. 

"Bravo", stoji uz njezine fotografije na kojima se vidi kako je Njemica dobila i diplomu. Mnogi su joj i u komentarima čestitali, ali i komentirali kako je za skok bila oskudno odjevena. 

Komentara 11

Avatar Art of Noise
Art of Noise
12:08 16.08.2024.

Al' bura dere.

PO
Postar
09:25 16.08.2024.

Zasto ja ne vidim video!?

ZA
Zagreb2711
08:41 16.08.2024.

ste me zbrisali??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije