STRAŠNO!

VIDEO Mladoženja vidio mladu, počeo trgati sve sa sebe i pobjegao glavom bez obzira

Foto: Screenshot
1/3
20.07.2021.
u 09:58

Što je razlog bijega nije poznato. Čak se ne zna je li riječ o dogovorenom braku ili ne, no teško da će se ova svadba zaboraviti.

Svadbe su stresne. Hrpetina članova obitelji koji se pletu pod nogama i traže svoje, mladenci koji više-manje služe kao rekvizit, alkohol teče u apsurdnim količinama gotovo kao upozorenje glavobolje koja će biti idući dan. Stoga, nije ni čudo da su emocije na najvišoj razini, no na kraju sve završi dobro i ostanu prekrasne uspomene. 

Međutim, svadba koja se trebala odviti u Indiji zauvijek će se pamtiti po bijegu mladoženje, pogotovo zato što je ulovljena na kameri.  Video prikazuje mladu i mladoženju tijekom ceremonije u svadbenoj hali okruženi s članovima obitelji, navode indijski mediji. 

 

Mladoženja je bio u procesu stavljanja crvene boje na kosu mlade što je trebalo simbolizirati da je ona udana žena, međutim ona je izgubila ravnotežu i pala sa strane te je tako otkrila svoje lice. Mladoženja je problijedio kao da je vidio duha, bacio je što je imao u rukama, počeo trgati sa sebe ukrase i pobjegao. U tome ga nije spriječila ni žena koja je stajala sa strane i koja ga je pokušavala zaustaviti kad je shvatila što će izvesti. 

Što je razlog bijega nije poznato. Čak se ne zna je li riječ o dogovorenom braku ili ne, no teško da će se ova svadba zaboraviti. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

PL
posten__lopov
11:21 20.07.2021.

Sreca njegova, na vrijeme vidio sa kakvim vragom ima posla.

BO
BoljeSutra
10:07 20.07.2021.

Odvratan, glup i prljav narod

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije