dirljiva snimka

VIDEO: Nakon osam mjeseci čula otkucaje srca preminulog sina

Otkucaji srca
Foto: YouTube
1/2
21.08.2012.
u 10:53

April i Owen donirali su srce svoga sina koji je preminuo u 16. godini. Osam mjeseci poslije, ponovno su čuli otkucaje njegova srca u prsima Charlesa Sheltona

Kada joj je prije osam mjeseci preminuo 16-godišnji sin, April Beaver je pomislila da više nikada neće čuti otkucaje njegova srca. No, prije nekoliko dana, ponovno ih je čula. I to u prsima drugog muškarca.

Naime, 16-godišnji Caleb iznenada je preminuo na Božić prošle godine zbog arteriovenske malformacije koja je uzrokovala nepravilnosti u cirkulacijskom sustavu. Dva dana prije Božića pao je u komu, a na sam Božić liječnici su ga skinuli s aparata.

Njegovi roditelji, April i Owen iz Mississippija, odlučili su donirati 16-godišnjakovo srce koje je dan nakon njegove smrti dobio bolesni Charles Shelton, psihijatar iz Kentuckyja. Nedugo nakon operacije, Charles je Calebovim roditeljima poslao pismo i zahvalio im se što su mu spasili život.

Prošli četvrtak 16-godišnjakova majka susrela se na aerodromu s muškarcem u čijim prsima kuca srce njezina sina. Stetoskopom je osam mjeseci nakon smrti ponovno čula Calebovo srce. Dirljivi trenutak možete pogledati u videu.

Komentara 5

KA
kaktuscar
12:17 21.08.2012.

strašno i dirljivo,,jadni roditelji koji tako nešto prolaze :(

Avatar mrtvu majku komunističkuu usta
mrtvu majku komunističkuu usta
12:48 21.08.2012.

evo presjeklo me.ne daj bože nikome.

LI
liskovaca
13:15 21.08.2012.

takve snimke treba puštati ubojicama nerođene djece odnosno onima koji abortiraju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije