Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Usred emisije

VIDEO Nevjerojatan prizor: Voditelj govorio ljudima da se ne boje dok su iza njega bili talibani s puškama

Talibani u studiju
Twitter screenshot
31.08.2021.
u 11:28

Voditelj je čitao talibanski proglas te pričao o padu Ghanijeve vlade.

Na internetu se pojavila nevjerojatna snimka iz afganistanskog Peace Studio’s Pardaza koji emitira političke debate. Naime, prema pisanju medija, najmanje osam talibana upalo je u televizijski studio. Htjeli su razgovarati s voditeljem programa.

Kraća verzija snimke prikazuje voditelja koji ljudima govori da se ne boje, dok u njegovoj pozadini stoje talibani naoružani automatskim puškama.

– Naoružani talibani stoje iza prestravljenog voditelja kojeg su natjerali da ljudima kaže da se ne boje. Nevjerojatno. Talibani su sinonim za strah – komentirao je snimku iranski novinar Masih Alinejad dok je BBC-jeva dopisnica Yalda Hakim napisala: "Politička debata na televiziji uživo. Naoružani vojnici prate što će voditelj reći. Surealno."

Dodala je da je voditelj čitao talibanski proglas te govorio o padu Ghanijeve vlade.

"Ovako sad izgleda politička debata u Afganistanu", navela je.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar Equilibrium
Equilibrium
11:59 31.08.2021.

Pa to nije ništa drugačije od HTV-a osim u formi. Ovome tamo drže puške iza leđa, a u kod nas urednicima i novinarima HTV-a drže nevidljve mačeve iznad glave u vidu otkaza, degradacije na niže mjesto, sudskih tužbi, nenapredovanja u službi... Zauzvrat moraju pričati HDZ-ove laži i vršiti propagandu Velikog vođe.

AP
Anka partizanka
11:35 31.08.2021.

A što bi taj voditelj imao pametnog za reći inače? Ma od demokracije samo boli glava. Moraš slušati svačije gluposti, a svi misle da su pametni 🤣

LO
Lolita3
12:45 31.08.2021.

Amerika kaput, Afganistanom vladaju Afganistanci...što je tu čudno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije