NITKO NEĆE U MORE

VIDEO Nezadovoljni turist objavio snimku iz Poreča: 'Kada voziš 16 sati, a ovo te dočeka'

Cvjetanje mora na plažama u Puli
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/5
09.08.2024.
u 11:34

Sljedeći dan, u srijedu, turist je objavio novu snimku iz Poreča i dalje nezadovoljan stanjem mora, a u komentarima su mu predlagali gdje da se ode okupati

Mnogi od nas većinu godine odbrojavaju dane do ljetnog godišnjeg odmora, naročito oni koji su u mogućnosti priuštiti si ljetovanje na moru. Nakon rezervacije smještaja i pakiranja kofera, ostaje samo opustiti se, ili barem tako mislimo. I najbolje planirani odmor mogu upropastiti vremenske (ne)prilike koje je, naročito uz rastući problem klimatskih promjena, sve teže predvidjeti. Jedna od pojava koje imaju potencijal razočarati posjetitelje Lijepe Naše je cvjetanje mora ovih dana zabilježeno u Istri.

Iako se radi o za ljude bezopasnom fenomenu do kojeg dolazi iz više razloga, uglavnom povezanih s temperaturom mora i količinom oborina, ne izgleda lijepo te turiste često odvraća od kupanja, kao što pokazuje snimka njemačkog turista iz Poreča objavljena na TikToku. "Kada voziš 16 sati, a dočeka te ovakvo more" napisao je na snimku koja prikazuje smećkastu vodu i velik broj turista na plaži, ali ni jednu osobu u moru.

U komentarima su ga brojni nastojali educirati o cvjetanju mora. "Poreč je jedini grad u Hrvatskoj s 21 plavom zastavom. To znači da ima izrazito čistu vodu. Ovo što vidite događa se jer je more pretoplo" napisala je jedna osoba. Drugi su mu predlagali gradove na obali koji trenutno nemaju problem s algama, a bilo je i onih koji su se čudili što je Poreč nazvao "Dalmacijom".

@anton_rung #foryou #fypシ #fy #fyyyyyyyyyyyyyyyy #fypシ゚viral #viral #tiktok #trending #porec #kroatien #funny #vacation #foryoupage #fypp ♬ Sad Music - Max-Music

Sljedeći dan, u srijedu, turist je objavio novu snimku iz Poreča i dalje nezadovoljan stanjem mora, a u komentarima su mu predlagali gdje da se ode okupati. Jedna osoba napisala je da je posjetila dvije plaže u Poreču ovih dana i da ni na jednoj nije bilo problema s algama, a ponovno su mu napominjali i da one nisu opasne i da se ne mora brinuti.

GALERIJA Cvjetanje mora u Puli

Cvjetanje mora na plažama u Puli
1/29

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije