ZAPELA ZA STEPENICU

VIDEO Nezgoda u novoj sabornici, zastupnik u čudu prekinuo izlaganje: 'Jel' sve u redu, jel' treba nešto?'

Barbara Antolić Vupora
Foto: Internet TV Hrvatskoga sabora
1/5
18.09.2024.
u 11:28

Barbara Antolić Vupora kratko kazala da je zapela za stepenicu i da je sve u redu

Saborska sjednica u novom prostoru, zgradi Hrvatskog vojnog učilišta, u srijedu je nakratko prekinuta zbog nezgode saborske zastupnice SDP-a Barbare Antolić Vupora koja je pala na stepenicama u sabornici. Za vrijeme trajanja aktualnog prijepodneva, Antolić Vupora pala je na stepenicama u novoj sabornici i u pomoć su joj odmah priskočili kolege, među prvima Željko Jovanović, a s govornice je dotrčao i predsjednik Sabora Gordan Jandroković.

Antolić Vupora kratko je kazala da je zapela za stepenicu i da je sve u redu, a njezina je stranačka kolegica Ivana Marković ustvrdila je da su stepenice previsoke.

Nakon nezgode, zastupnica je za 24sata kazala kako je dobro, no kako joj je oguljeno koljeno. "Zapela sam na onu lajsnu s potpeticom, malo viri. Meni je bilo neugodno jer nisam htjela prekidat rad Sabora, dogodio se nesretan slučaj. Žao mi je što su tako visoke stepenice, rekli su mu kolege da budem oprezna. Mi koji smo niži, nama je stvarno visoka. Nadam se da neće biti još padova."

Hrvatski sabor počeo je u srijedu redovito jesensko zasjedanje aktualnim prijepodnevom na novoj lokaciji vojnog učilišta "Dr. Franjo Tuđman” na zagrebačkom Črnomercu na kojoj bi, zbog obnove svoje potresom oštećene zgrade, trebao provesti iduće tri godine.

Komentara 6

KU
kublajkhan
11:49 18.09.2024.

Pala je kao SDP na izborima

MO
MOSAD
11:48 18.09.2024.

Manje piti drugarice.Manje piti

Avatar Caliban
Caliban
12:57 18.09.2024.

Kad se seljanka natakari na potpetice i dođe na sjednicu sabora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije