VIDEO POSTAO VIRALAN

VIDEO Njemačka turistkinja objavila snimku iz Hrvatske i onoga što ju je dočekalo kada je stigla: 'Rekli su da će biti sjajno...'

Splitske plaže prepune su kupača i po najvećoj vrućini
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/3
12.09.2024.
u 12:05

Svoje fotografije i videosnimke vremenskih nepogoda možete nam poslati na mail dojavi@vecernji.net ili putem WhatsAppa na broj +385 91 630 0147

Jedna turistkinja iz Njemačke objavila je video na TikToku s ljetovanja u Hrvatskoj koji je odmah postao viralan. Djevojka je u videu pokazala kakav ju je prizor dočekao kada je razmaknula zavjese. 

"Dođite u Hrvatsku, vrijeme će biti sjajno, rekli su", napisala je turistkinja nakon čega je razmaknula zavjese i pokazala kišu koja pljušti i terasu koja je potopljena. Video je prikupio više od 240 tisuća pregleda te je odmah privukao brojne komentare. Mnogi su je tješili, poručujući da će takvo vrijeme trajati samo jedan dan i da će već sutra zasjati sunce.

@elisajngr croatia in september is always a good idea #croatia #fyp ♬ september on crack ft. a recorder (Earth, Wind & Fire - September) - frickin weeb

"Napokon kiša!  Tri mjeseca neprestane vrućine bilo je i više nego dovoljno. Daj mi kiše, kiše i još kiše", komentirala je jedna korisnica iz Hrvatske. Drugi su je pak tješili kako je vrijeme i dalje bolje nego u Njemačkoj. 

"I dalje je 30 stupnjeva i jesen je puno ljepša nego u Njemačkoj gdje je 10 stupnjeva manje i stalno pada kiša", napisala joj je jedna sunarodnjakinja. Drugi su pak pisali kako je vrijeme u Hrvatskoj u rujnu uvijek nepredvidljivo, a neki su komentirali i da kišu gleda s vedrije strane te da na terasi sada ima bazen. 

Svoje fotografije i videosnimke vremenskih nepogoda možete nam poslati na mail dojavi@vecernji.net ili putem WhatsAppa na broj +385 91 630 0147

GALERIJA Znate li da kroz Hrvatsku protječe najhladnija rijeka na svijetu, evo o kojoj je riječ

Splitske plaže prepune su kupača i po najvećoj vrućini
1/14

Komentara 12

Avatar kozorog
kozorog
14:18 12.09.2024.

i ja sam bio razočaran kad sam prvi put posjetio njemačku. umjesto zemlje pune nijemaca, dočekala me arapska zajednica, umjesto autohtone njemačke kulture i poštivanja zakona dočeka me šerijat. navečer u cijelom gradu dvije krčme otvorene. vikendom ko na groblju.

CO
CommonSense
13:12 12.09.2024.

Buhuhu! Jadna ona, zločesto vrijeme! Kaj kad naši zapale na skijaču a tamo ih dočekaju zelena polja i temperatura o 10'C? Samo gledaš kako si uplatio "ljetvanje" na planini

Avatar Asterix
Asterix
13:24 12.09.2024.

Je li dotičnica čula da postoji vremenska prognoza. Predmnijevam da je ima predinstaliranu na uređaju s kojim snima ove uratke za svoju sljedbu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije