Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TU SMO RADI HRVATSKE VOJSKE'

VIDEO Opet se nisu ni pozdravili: Milanović krenuo prema Plenkoviću, pogledajte kako je premijer reagirao

Susret premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića na svečanoj akademiji povodom Dana hrvatske vojske
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
28.05.2024.
u 13:11

Susret između Plenkovića i Milanovića prošao je bez formalnog pozdrava i rukovanja. Predsjednik i premijer samo su kratko kimnuli glavom jedan drugome.

U povodu obilježavanja 33. godišnjice ustrojavanja Hrvatske vojske, održana je svečana akademija na kojoj je predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Zoran Milanović uručio pripadnicima Oružanih snaga pohvalnice za ostvarene natprosječne rezultate u izvršavanju postavljenih zadaća.

Svečanosti su prisustvovali i predsjednik Vlade Andrej Plenković te ministri Ivan Anušić, Tomo Medved, Davor Božinović, Josip Dabro, Gordan Grlić Radman te načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Tihomir Kundid.

@juric.mario Kako izgleda "susret" premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Zorana Milanovića? #Cold ♬ original sound - JM

Susret između Plenkovića i Milanovića prošao je bez formalnog pozdrava i rukovanja. Predsjednik i premijer samo su se kratko kimnuli glavom jedan drugome. Na snimkama se može vidjeti kako je Plenković, koji je već bio sjeo, pogledao u smjeru dolaska predsjednika Milanovića, te nakratko pogledao prema praznom stolcu sa svoje desne strane, možda očekujući da će Milanović sjesti upravo tu. Međutim, predsjednik je produžio dalje i sjeo dva stolca dalje, pokraj Ivana Anušića. Na taj način su Anušić i Kundid činili tampon-zonu između Milanovića i Plenkovića.

Premijer Plenković tijekom izjava za medije kratko se osvrnuo na susret s Milanovićem na svečanoj akademiji. "Tu smo radi Hrvatske vojske", kratko je poručio Plenković. Na dodatan upit je li pozvan na prijam na Pantovčak, rekao je: "Imam drugih poslova, ja sam u kampanji, kampanja je bitna."

VEZANI ČLANCI:

GALERIJA Hrvatska vojska slavi svoj dan: Na svečano obilježavanje dolazi cijeli državni vrh

Susret premijera Plenkovića i predsjednika Milanovića na svečanoj akademiji povodom Dana hrvatske vojske
1/76

Komentara 38

Avatar razbojnik404
razbojnik404
13:54 28.05.2024.

Jedan kršitelj Ustava a drugi poštovatelj Ustava!. Plenković sa sedam uzastopnih izbornih pobjeda. Milanović s isto toliko poraza na izborima - naravno od Plenkovića. Jedan prezire pobjednike drugi se ne bavi gutinicima i to je to!

MA
malosutra12
15:03 28.05.2024.

Slučajnog štetočinu koji je nebrojeno puta pokazao da sramoti funkciju predsjednika države svaki noramlan čovjek će ignorirati.

Avatar memento mori
memento mori
13:59 28.05.2024.

Još je Plenković i pristojan, da sam ja hmmmmm 🖕

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije