MEĐUNARODNI MITING U VARAŽDINU

VIDEO Pogledajte ovaj spektakl: U Hrvatsku stigla Red Bull flota, Kiowe, Black Hawkovi...

Foto: HRZ
1/4
13.07.2024.
u 13:05

Cijena dnevne ulaznice za odrasle je 14 eura, VIP ulaznica, u koju je uključen i toplo-hladni buffet i piće dobrodošlice, dostupna je po cijeni od 80 eura, a za djecu do 12 godina ulaz je besplatan

Na varaždinskom aerodromu traje dvodnevni međunarodni aeromiting CIAV, najveći u Hrvatskoj. Organizatori su se pobrinuli za atraktivan program danas i sutra, od nastupa akrobatske grupe "Krila Oluje" i preleta borbenih zrakoplova Rafalea do zračnih akrobacija Zoltana Veresa, prvaka iz Mađarske.

U letačkom programu publika će imati priliku vidjeti i školsko-borbeni zrakoplov Galeb G-2, MIG - 15, popularni "Fagot" koji će doletjeti iz Poljske, a iz Slovenije stižu PC - 6 Porter i PC - 9 M Slovenskog ratnog zrakoplovstva. Po prvi put u Varaždin je stigla i Red Bull flota iz Salzburga, u kojoj će biti dva zrakoplova Alpha Jet i bombarder iz Drugog svjetskog rata B-25 Mitchell.

Posjetitelji će moći vidjeti i helikoptere Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Black Hawk i Kiowa Warrior, te helikoptere Bell 206 i 2012 Ministarstva unutarnjihposlova. Antonov AN2 i drugo, najavio je Robert Mišak, predsjednik Aerokluba Varaždin. Cijena dnevne ulaznice za odrasle je 14 eura, VIP ulaznica, u koju je uključen i toplo-hladni buffet i piće dobrodošlice, dostupna je po cijeni od 80 eura, a za djecu do 12 godina ulaz je besplatan.

Ulaznice su u prodaji i na varaždinskom aerodromu u subotu i nedjelju od 9 sati. Suorganizatori ovogodišnjeg CIAV-a su Grad Varaždin i Varaždinska županija, pod visokim pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske te Ministarstva obrane, Ministarstva mora, prometa i infrastrukture te Ministarstva turizma.

POVEZANI ČLANCI:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije