Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JE LI NADMAŠIO SAM SEBE?

VIDEO 'Vrhunac ludila ranom zorom': Pogledajte spot kojeg je Vučić objavio nakon svesrpskog sabora

Beograd: Održan prvi Svesrpski sabor
Foto: M.M.
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.06.2024.
u 16:55

U videospotu su prikazani kadrovi Srbije, Crne Gore te Kosova, a na početku se čuje glas predsjednika Srbije Aleksandra Vučića

Prvi svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske, nazvan "Jedan narod, jedan sabor – Srbija i Srpska" s kojeg su upućene poruke o potrebi "očuvanja mira i slobode" te "vitalnih nacionalnih ciljeva i interesa" srpskog naroda, završen je vatrometom u sinoć u Beogradu. Jutros, u 7.05 sati, u programu televizije Pink prikazan je videospot s pjesmom posvećenom predsjedniku Aleksandru Vučiću.

U videospotu su prikazani kadrovi Srbije, Crne Gore te Kosova, a na početku se čuje glas predsjednika Srbije koji govori kako "Srbija ne smije stati". Nakon Vučićeve izjave, uslijedila je pjesma. "Kosovo je srce milo, zna se što je tamo bilo. Majka plače, sina čeka, da se vrati izdaleka. Nek se barjak srpski vije, ljuta borba sad se bije. Svi k'o jedan, brat do brata, uz Aleksandra komandanta“, stihovi su pjesme, prenosi Nova.rs.

Na društvenim mrežama mnogi su korisnici komentirali videospot, a neke od objava na platformi X su: "Na Pinku ranom zorom vrhunac ludila", "S ovom pjesmom dogodine na Euroviziju", "Ovo je ozbiljna ludnica", "Ovi nisu normalni", "Naježio sam se! Prelijepo!", "Jezivo".

Svesrpski sabor završen uz poruke o očuvanju nacionalnih interesa

Prvi svesrpski sabor Srbije i Republike Srpske počeo je jučer molitvenim služenjem u katedralnoj crkvi u Hramu Svetog Save na kojem je poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijarh Porfirije naglasio kako je okupljanje "za dobro najprije svog naroda, ali i svih koji žive s nama i oko nas".

Kao cilj sabora, održanog u Beogradu i uz prateće manifestacije u gradovima diljem Srbije, istaknuto je unaprjeđenje odnosa, jačanje suradnje i poboljšanje položaja srpskog naroda u Republici Srpskoj (RS) i regiji. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je na središnjem skupu održanom na Trgu republike da je najvažniji zadatak pametnom politikom sačuvati mir i slobodu, a kroz slobodu i mir ostvarivati vitalne nacionalne ciljeve i interese.

"Moramo biti mudriji nego obično, pokazati da smo dovoljno pametni. Ginuli smo u 20. stoljeću više nego svi drugi narodi u cijelom svijetu. Dajte da pokušamo pametnom politikom sačuvati glave naše djece, da pokušamo sačuvat mir i slobodu i ostvarivati naše vitalne nacionalne ciljeve i interese. To je naš najvažniji zadatak", istaknuo je Vučić.

 

FOTO/VIDEO Srbi izašli na ulice: Mahali zastavama i formirali kolonu vozila u Beogradu
Beograd: Održan prvi Svesrpski sabor
1/10

Komentara 13

Avatar Barbie 💋
Barbie 💋
17:38 09.06.2024.

Kako su zabavni ovi čedomiri 😃

PA
Pavo71
17:36 09.06.2024.

U Smrdiji ništa novo!

BP
Besposlen pop
17:33 09.06.2024.

Tko je ovaj p(l)aćenik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije