ČETVERO POGINULIH

VIDEO Pojavila se snimka trenutka sudara vlakova: Čuje se zastrašujuć udarac

A view of a derailed train carriage following a collision between a passenger train and a freight train in Pardubice
Foto: Jiri Sejkora/REUTERS
1/3
06.06.2024.
u 07:12

Sudar dvaju vlakova u Pardubicama velika je nesreća. Svi mislimo na žrtve i stradale, objavio je češki premijer

Strašna tragedija dogodila se u Češkoj gdje se brzi vlak za Košice s oko 200 putnika sudario s teretnim vlakom na novom stajalištu. Poginule su četiri osobe, a 26 ih je ozlijeđeno. Sada se pojavila snimka trenutka sudara. Na snimci se čuje glasan udarac, a potom škripanje željeza po tračnicama. 

– Sudar dvaju vlakova u Pardubicama velika je nesreća. Svi mislimo na  žrtve i stradale. Iskrena sućut svim ožalošćenima – objavio je na mreži X češki premijer Petr Fiala. Sudeći prema snimkama i fotografijama s mjesta nesreće, vlakovi su se sudarili frontalno, a jedan je vagon putničkog vlaka iskočio iz tračnica. 

VEZANI ČLANCI: 

Ministar unutarnjih poslova Vit Rakušan i ministar prometa Martin Kupka odmah su krenuli na mjesto nesreće, a tragediju je komentirao i premijer Petr Fiala.

"Sudar dvaju vlakova u Pardubicama velika je nesreća. Svi mislimo na žrtve i stradale. Izražavam iskrenu sućut svim preživjelima", poručio je na mreži X.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije