DOBAR ULOV

VIDEO Policajci pronašli dvije torbe s marihuanom u šumi, privedena dvojica Crnogoraca

Foto: PU dubrovačko-neretvanska
07.11.2022.
u 11:47

Torbe su pronađene na šumskom predjelu zaseoka Misletići, na području općine Konavle, te je utvrđeno da se u njima nalazi 40 pakiranja s ukupno 42,55 kg marihuane.

Policajci su zatekli u ranim jutarnjim satima 4. studenoga dvojicu državljana Crne Gore koji su u Hrvatsku prokrijumčarili dvije torbe u kojima se nalazila marihuana, a koje su potom ostavili u šumi.

Torbe su pronađene na šumskom predjelu zaseoka Misletići, na području općine Konavle, te je utvrđeno da se u njima nalazi 40 pakiranja s ukupno 42,55 kg marihuane.

- Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su spomenuti crnogorski državljani, muškarci u dobi od 31 i 39 godina, prema prethodnom dogovoru, ilegalnim brdskim putem prokrijumčarili marihuanu iz Crne Gore u RH te je ostavili na dogovorenom mjestu gdje su je trebale preuzeti za sada nepoznate osobe - navodi PU dubrovačko-neretvanska.

Crnogorski državljani su  uz kaznene prijave zbog sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama, predani pritvorskom nadzorniku.

 

Ključne riječi

Komentara 1

DO
doberdedec
12:55 07.11.2022.

Pa što nisu sačekali pa bi uhvatili i one koji su trebali doći po drogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije