RAT U UKRAJINI

VIDEO Rusi objavili snimke na kojima helikopterima uništavaju ukrajinska vozila

Foto: Screenshot/Twitter
1/2
29.03.2022.
u 11:27

U Istanbulu su počeli pregovori ruskog i ukrajinskog izaslanstva, a na pregovorima se pojavio i Roman Abramovič. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan pozvao je na hitan prekid vatre.

Rusko ministarstvo obrane objavilo je snimku na kojoj njihovi helikopteri uništavaju vozila ukrajinskih snaga.

– Helikopteri Mi-28n i Mi28ub uništili su grupu vozila ukrajinskih snaga uz pomoć navođenih raketa. Zračni napadi odrađeni su u paru s distance od pet kilometara – objavili su iz Ministarstva obrane na Telegramu.

Snimka je objavljena i na Twitteru.

Danas je 34. dan ruske invazije na Ukrajinu. Sirene za zračni napad oglasile su se širom Ukrajine u utorak prije zore. Više od mjesec dana od početka rata, najvećeg napada na europsku državu od Drugog svjetskog rata, više od 3,8 milijuna ljudi pobjeglo je u inozemstvo, tisuće su ubijene i ozlijeđene, a rusko gospodarstvo pogođeno je sankcijama.

U Istanbulu su počeli pregovori ruskog i ukrajinskog izaslanstva, a na pregovorima se pojavio i Roman Abramovič. Turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan pozvao je na hitan prekid vatre.

Pogledajte i video: Kremlj opet grmi: Ušli smo u fazu totalnog rata, gurate nas "u kut"

Ključne riječi

Komentara 8

PU
Pup
11:33 29.03.2022.

Pucali na svoje dezertere, ovo je istina ..

DU
Deleted user
12:04 29.03.2022.

Ta snimka je vjerojatno sa ruskih vježbi.

Avatar Hazl113
Hazl113
11:55 29.03.2022.

Ovaj snimak nema veze a Ukrainom. Vidio ga prije otprilike 1 god.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije