Bio s ocem

VIDEO Spasioci nakon 16 sati izvukli dječaka koji je na gradilištu upao u rupu

spašavanje dječaka
Foto: Screenshoot
1/2
21.02.2019.
u 17:27

Šestogodišnjak se zaglavio u rupi na dubini od tri metra kada je bio na gradilištu na kojem je radio njegov otac

Nakon 16 sati spašen je šestogodišnji dječak koji je upao u rupu duboku 60 metara na gradilištu u selu Manchar Tehsil u indijskoj saveznoj državi Maharashtra.

Ravi Pandit Bill zaglavio se u rupi na dubini od tri metra kada je bio na gradilištu na kojem je radio njegov otac, a unatoč pokušajima zaposlenika, nisu ga mogli izvući pa su pozvane spasilačke službe.

Niti oni ga nisu mogli dohvatiti pa su paralelno počeli kopati drugu rupu kako bi došli do dječaka. Zatim su probušili tunel do jame te izvukli dječaka.

Snimke s mjesta događaja pokazuju dječaka kako neutješno plače dok ga spasioci izvlače, a među suzama je sigurno bilo i radosnica jer je njegova agonija napokon završila.

Komentara 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:18 21.02.2019.

spasitelji?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije