PREŽIVIO SAMO PILOT

VIDEO Stravična nesreća u Nepalu: Avion pao tijekom polijetanja i zapalio se, poginulo 18 putnika

Pad aviona u Nepalu
Screenshot/Twitter
24.07.2024.
u 09:27

Nakon nesreće avion je počeo gorjeti, a vatrogasci su se borili s požarom i gustim crnim dimom koji se uzdizao u zrak.

U Nepalu, glavnom gradu Kathmanduu, došlo je do nesreće s domaćim avionom koji je prevozio 19 osoba. Dok je pokušavao poletjeti, avion je skliznuo s piste i srušio se. Jedini preživjeli je pilot, koji je prebačen u bolnicu u Katmanduu zbog ozljeda očiju, ali nije u opasnosti, otkrio je šef sigurnosti zračne luke Arjun Chand Thakuri.

Avion je prevozio dva člana posade i 17 tehničara u grad Pokharu zbog održavanja. Nakon nesreće avion je počeo gorjeti, a vatrogasci su se borili s požarom i gustim crnim dimom koji se uzdizao u zrak. Avion je pripadao lokalnoj aviokompaniji Saurya Airlines, koja u svojoj floti ima dva aviona Bombardier CRJ-200, stara oko 20 godina, javlja Sky News.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Mreže su 'podivljale' nakon Bidenove odluke: Pronašli smo neke jako dobre memeove

Pad aviona u Nepalu
1/34

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije