Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTITERORISTIČKA AKCIJA

VIDEO Sukob pripadnika FSB-a i naoružanih pobunjenika u ruskom gradu, stambene zgrade evakuirane

Screenshot X
02.03.2024.
u 23:00

U gradu Karabulaku izbila je antiteroristička akcija nakon sukoba naoružanih pobunjenika i agenata FSB-a, prema izvješćima ruskih medija

U gradu Karabulak u Ingušetiji, republici na sjevernom Kavkazu, trenutno je u tijeku antiteroristička akcija nakon sukoba naoružanih pobunjenika i agenata FSB-a, javljaju ruski mediji.

Ruski nacionalni teroristički odbor javio je kako su otkrili militante u inguškom Karabulaku. Navodno su imali namjeru izvršiti terorističke napade, piše RIA Novosti. "U Ingušetiji, tijekom operativnih potraga koje su provele službe sigurnosti u jednoj od stambenih zgrada u gradu Karabulak, skupina bandita koji su gajili namjeru počiniti terorističke zločine visokog profila otkrivena je i blokirana od strane specijalnih snaga FSB-a" stoji u priopćenju.

Kad su ih FSB-ovci pokušali uhititi je započela pucnjava te su ubrzo nakon i evakuirani stanovnici obližnjih zgrada radi obračuna. Protuteroristička operacija se provodi u četiri ulice, a TASS je objavio kako se jednog od militanata već traži radi napada na službenike prošle godine.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Rat u Ukrajini: Ukrajinci već dvije godine žive između sirena za uzbunu

1/47

Informacijski centar Nacionalnog antiterorističkog odbora izjavio je kako je skupina militanata blokirana u jednoj od stambenih zgrada od strane FSB-ovaca. 

Snimke sukoba su zatim osvanule i na društvenim mrežama.

VIDEO Ožalošćeni Rusi okupili se na sprovodu Navaljnog: 'Došli smo odati počast osobi koja se ničega nije bojala'

 

Ključne riječi

Komentara 20

MA
Maestro88
00:37 03.03.2024.

Ne znam zašto je ovo kao čudno? U tom kraju Rusije već 30 godina su svakodnevni sukobi i anti-terorističke akcije ruskih specijalaca protuv islamskih terorista.

SE
Serengeti
23:04 02.03.2024.

Opet SAD planira neku ružičastu ili narančastu revoluciju?

FU
Fusnota
05:45 03.03.2024.

Ingušetix ide, naknadno Texasix. Bericevci krenuli

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije