Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA U SPLITU

VIDEO Sve snimila nadzorna kamera: Autom naletio na pješakinju, hodala je na 'zebri' na zeleno

Nesreća u Splitu
Facebook/Prometne zgode i nezgode
03.07.2024.
u 18:02

Prema snimci, žena je prelazila cestu na pješačkom prijelazu dok joj je bilo upaljeno zeleno svjetlo. Istovremeno, zeleno svjetlo je bilo i vozaču automobila koji nije stao kako bi propustio pješake.

Vozač automobila u utorak je u Hercegovačkoj ulici u Splitu automobilom udario pješakinju. Incident je zabilježila nadzorna kamera, a žena, srećom, nije u po život opasnoj stanju.

Prema snimci, žena je prelazila cestu na pješačkom prijelazu dok joj je bilo upaljeno zeleno svjetlo. Istovremeno, zeleno svjetlo je bilo i vozaču automobila koji nije stao kako bi propustio pješake. U tom trenutku je došlo do nesreće u kojoj je pješakinja udarena.

Snimka prometne nesreće objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. "Bijelo vozilo u gornjem desnom kutu obara pješakinju. Oboje su imali zeleno svjetlo. Čovjek odmah trči u pomoć. Prevezena je u KBC, nije kritično. Danas u Hercegovačkoj u Splitu", napisali su u opisu.

VEZANI ČLANCI:

Ovo je 10 najdužih tunela u Hrvatskoj: Znate li koji je na prvom mjestu?

Nesreća u Splitu
1/11
Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Zgubider..
Zgubider..
18:57 03.07.2024.

Pol države ćoravo, druga polovica, koja bi mogla vidjeti, pijana! Najbolji je ovaj bijeli auto na kraju, koji ne vidi 20 metara ispred sebe, pa u zadnji tren počinje kočiti, i onda jedva stane?! S ovim narodom nešto ne štima, jel to zrak, voda ili nešto drugo, nek struka kaže svoje…

Avatar Platonix
Platonix
18:33 03.07.2024.

vozim 41 godinu i ne mogu shvatiti kretene koji ne puštaju pješake. bio sam svjedok strašne prometne gdje Mercedes sprinter pored mene zaustavljenog dolazi s moje desne strane i udari ženu koja je letjela 20 m, sa sinom od 4 g. prelazim preko pješačkog, nama zeleno i krava krapinskih tablica pređe preko mog desnog stopala....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije