Las Vegas

VIDEO Šokantna snimka iz sudnice: Čuo presudu, preskočio stol i napao sutkinju

Napadnuta sutkinja u Las Vegasu
Foto: CLARK COUNTY DISTRICT COURT/REUTERS
1/3
04.01.2024.
u 09:54

Službenici su pomogli sutkinji da ustane, a pritom su komentirali: "Udarila je glavom".

Dramatična snimka iz sudnice u Las Vegasu, snimljena 3. siječnja, prikazuje osuđenog zločinca kako napada sutkinju tijekom saslušanja o kazni. Sutkinja okruga Clark, Mary Kay Holthus, izricala je svoju odluku o zatvorskoj kazni za Deobra Reddena kada je on potrčao i preskočio stol kako bi je napao. 

Video prikazuje izraz lica sutkinje Holthus dok se Redden brzo približavao. Zastave iza sutkinje su pale, a sudsko osoblje brzo pokušalo zadržati Reddena. On je vikao i psovao prije nego što su ga odvukli, kako ističe Reuters. 

Službenici su pomogli sutkinji da ustane, a pritom su komentirali: "Udarila je glavom". Nekoliko trenutaka prije napada, Redden je od suda tražio popustljivost te istaknuo kako je patio od mentalne bolesti, ali da se vraća na pravi put pa ne zaslužuje zatvorsku kaznu. 

Kako navodi The New York Times, Redden (30) bio je na saslušanju o kazni nakon što se izjasnio krivim za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Sutkinja Holthus (62) ozlijeđena je, a njezino se stanje prati, rekla je glasnogovornica suda. Jedan sudski službenik također je ozlijeđen i prevezen u bolnicu gdje se vjeruje da je u stabilnom stanju.

 

Ključne riječi

Komentara 5

EJ
ejStef
11:21 04.01.2024.

Ah, to su te nove fore u SAD-u; ako nisi bijel, ako si rodno drugačije određen, ako si pripadnik neke manjine, onda ti je sve dozvoljeno, pa i sitni kriminal. Problem nastane jer nema definirane granice što znači "sitni"...

DU
Deleted user
11:24 04.01.2024.

Kakav talent za golmana, dečko je preletio preko stola kao od šale, parada kakva se ne viđa tako često.

LE
LeXXus
10:38 04.01.2024.

Ne zanima me to, nego sto ima novog iz raske?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije