KAŽE DA NEĆE BITI U HOTELU

VIDEO Vučić će idućih nekoliko dana spavati u vojarni: 'Evo, ovo je spavaća soba, ovdje sanitarni čvor. Sve ima, super'

Foto: Screenshot Instagram
1/3
04.09.2024.
u 15:18

Srbijanski predsjednik objavio je pomalo bizaran video na Instagramu u kojem pokazuje smještaj u kojem će boraviti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić od danas je u Podrinju gdje će boraviti do 9. rujna, a na svom službenom Instagram profilu je objavio snimku smještaja u kojem će boraviti nekoliko dana. Tvrdi kako neće spavati u hotelu nego u vojarni. 

Na Instagramu je objavio video u kojem pokazuje prostorije u kojima će biti smješten. - Ovdje ću provesti narednih 6-7 dana. Lijepo smo ovo uredili. ovo je spavaća soba zapovjednika i zamjenika zapovjednika, ovdje je sanitarni čvor... Jako je lijepo uređeno. Tuš kabina, mali, ali čisti toalet. Sve ima, super. Ima i mini ured, a velike sastanke ćemo morati na drugom mjestu održavati. Krevet, televizor, mali hladnjak su donijeli iz moje kancelarije... - govori Vučić nakon čega otvara ormar. 

-  Spremne košulje, morat će se prepeglati. Bit će zanimljivo u Loznici i Podrinju idućih dana, očekujem da ćemo mnogo toga uraditi za ljude. Meni će biti divno, prelijepo, a nadam se da će ljudi poslije svega onoga što napravimo za njih biti zadovoljni - kazao je Vučić. 

 

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar DuxChroatorum
DuxChroatorum
16:14 04.09.2024.

Koga briga za ovog chetnika

PR
prajdali100
15:31 04.09.2024.

Super.Puno komotnije nego iznad opkoljenog Sarajeva.

RO
robertmark
15:57 04.09.2024.

Tetka vučka će moći birati u vojarni, a dečko brnabička bi se doboro osjećao u ženskom zatvoru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije