ŠIRI SE SNIMKA

VIDEO Žene se mlatile u trgovini, a 'oružje' je nasmijalo sve: 'Krenuo je blagdanski šoping'

Twitter
21.11.2023.
u 22:46

Nakon što su se posvađale, žene su i nasrnule jedna na drugu s papirima za zamatanje, a nisu ih mogli smiriti ni zaposlenici trgovine

Krenulo je vrijeme blagdanskog shoppinga, stajalo je u komentarima ispod bizarnog videa koji se proširio društvenim mrežama. Naime, čini se kako su dvije žene u trgovini Aldija u Londonu ušle u verbalnu prepirku, a nakon toga se i krenule mlatiti - papirom za zamotavanje. 

Kako prenosi Daily Mail, cijeli incident se dogodio ovog utorka u Aldiju u širem dijelu Londona. Nakon što su se posvađale, žene su i nasrnule jedna na drugu s papirima za zamatanje, a nisu ih mogli smiriti ni zaposlenici trgovine. Dok su tukle jedna drugu po glavi, pokušavali su ih razdvojiti drugi kupci u trgovini, a i nakon što su to napravili one su papir bacale jedna na drugu.

O ovom incidentu policija se još nije bila oglasila, kao niti o tome što se nakon toga dogodilo. 

- Glavno da se ljudi žale da previše kupujemo online i da bismo trebali ići u trgovine. Pa pogledajte što propuštamo - sarkastično su pisali korisnici.

POVEZANI ČLANCI:

- Koji vrag se tu događa? - pitali su drugi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije