radimir čačić

'Vijest o BDP-u nesretna je za crne vrane koje su očekivale veći pad'

\'09.05.2012., Zagreb - U hotelu Antunovic je odrzana izborna skupstina Hrvatske stranke umirovljenika (HSU). Radimir Cacic.  Photo: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL\'
Željko Hladika/PIXSELL
31.05.2012.
u 21:02

Čačić je dodao kako smo svjedoci negativnom valu gospospodarske neaktivnosti, nedostatku projekata, sporosti administracije.

Učinit ćemo sve da se oporavimo, današnja vijest o BDP-u sigurno je nesretna za sve crne vrane i zloguke proroke koji su prognozirali pad između 2 i 3 posto, pa ih je šokiralo što je manji za 1,3 posto u odnosu na isto tromjesječje 2011. godine, no dovoljno je loše, to samo pokazuje da smo u kontinuitetu u recesiji od 2008. godine i to će biti tako još slijedeće tromjesječje, kazao je u četvrtak navečer u Rijeci prvi potpredsjednik Vlade i predsjednik HNS-a Radimir Čačić, uoči održavanja izvještajno-tematske sjednice skupštine riječkog HNS-a. No ako ne bude rezultata, onda se može, kazao jeČačić, govoriti o odgovornosti ove Vlade. Dodao je kako smo svjedoci negativnog vala gospospodarske neaktivnosti, nedostatka projekata, sporosti administracije.

- Svjedočimo izostanku svake želje da se napravi pomak. Čak i tamo gdje imate ljude koji su dobronamjerni, koji žele razumjeti što se želi učinti, to se ne dešava. Čujem da i u Primorsko - goranskoj županij ne postoji prevelika spremnost da se napravi pomak - kazao je Čačić. Komentirao je tako jučerašnju izjavu v.d. župana PGŽ-e Vidoja Vujića koji model EU projekata drži boljim od projekata javno-privatnog partnerstva koji se, kazao je Vujić, sporo realiziraju. Čačić je dodao kako bi bio bio sretan da do kraja godine izađmo iz recesije, nada se da će se to desiti, ali to ne može jamčiti.

Komentara 10

OS
osica
22:46 31.05.2012.

"ta fora- čaša je do pola puna ili do pola prazna - kako se gleda je otrcana".

MA
maderija
10:04 01.06.2012.

Čudi me što ste u dlaku isti kao i bivša premijerka Jadranka :(

DU
Dudek
22:40 31.05.2012.

Čačiću vrijeme je da daš ostavku. Nisi bio sposoban da vodiš svoju firmu. Kamo li da se brineš za cijeli Hrvatski narod. Dosta tvoje laži.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije