NAPALI GA ZBOG PJESME?

Vinkovčanin zadobio višestruki prijelom lubanje na slavlju: 'Doslovno su mi skakali po glavi'

tučnjava
Pixabay
28.11.2021.
u 22:19

Ivan je zbog ozljeda podvrgnut četirima operacijama glave, a policija istražuje slučaj

Prošloga vikenda navodno je umalo došlo do tragedije na proslavi rođenja djeteta u Starim Jankovcima kod Vinkovaca kada je 28-godišnji Ivan Andrijanić naručio glazbenu želju, a dobio višestruki prijelom lubanje. 

- Na zabavi nas je bilo tridesetak. U društvu su se osim nas, Vinkovčana i Novoselaca, našli i dečki srpske nacionalnosti iz Srijemskih Laza, mjesta u kojem živi rođak koji je slavio rođenje djeteta, priča za portal Vinkulja.hr Ivan. 

Kako je nastavio priču, cijelo su vrijeme puštali glazbu preko YouTubea, a u jednom trenutku su ga pitali ima li on glazbenu želju, na što je on rekao da bi htio pjesmu Miroslava Škore

Umjesto pjesme, kaže kako su krenule provokacije. 

- Upitali su me sarkastično hoću li možda da mi puste Thompsona, na što sam, osjećajući napetost, odgovorio kako nema potrebe, da možemo i dalje slušati cajke koje su tijekom večeri uglavnom bile na repertoaru. Pretpostavljam kako je to bio okidač za ono što se dogodilo kasnije, jer večer je prije toga bila potpuno pitoma, govori Vinkovčanin. 

- Samo sam osjetio udarac u glavu, uspio sam vidjeti momka iz Srijemskih Laza koji me prvi udario. Pao sam na pod, uspio sam vidjeti još dvojicu koja su me udarali. Doslovno su mi skakali po glavi i tko zna kako bi sve završilo da me od sestrične suprug nije zaštitio svojim tijelom, pri čemu je i sam zadobio ozljede. Nakon što su me iscipelarili od sestrične suprug i ja pokušali smo izići iz tog objekta i u tom trenutku naišao je brat od rođaka koji je organizirao proslavu, stavio nas je u auto i odvezao u vinkovačku bolnicu, priča. 

Ivan je zbog ozljeda podvrgnut četirima operacijama glave, a policija istražuje slučaj.

>> VIDEO Incident u Međimurju: Maloljetnica (16) sjekirom nasrnula na socijalne radnice, oštetila službeno vozilo

Ključne riječi

Komentara 46

00
00a
22:34 28.11.2021.

"Što kažu HDZ partija i njezin stratežki i ideoložki partner SDSS? Sjetite se kako su prošli Hrvati zbog benigne kavanske tuče u jednom selu pokraj Knina. Koliko su mjeseci proveli u zatvoru? Nisu se javili plačkonja, Veliki Vođa, svenazočni hrvatina Zoki, nevladine udruge, Yutel, iztraživački i slobodni mediji. A zašto i bi? Pa napadači su Srbi, a žrtva Hrvat, deset na jednoga, već poznato, zar ne? Za takvo što nema odgovornosti, još bi i žrtva mogla biti proglašena krivom i biti kažnjena. Ne bi to bilo nikakvo iznenađenje. Sjeća li se tko što je bilo s čedom koji je bacio bombe na hepovce u Pakracu? Je li kažnjen? Je li proglašen teroristom? Zašto "slobodni mediji" šute o tom slučaju? Zašto šute predsjednici Republike, Sabora i Vlade? Možda zao što svi rade za veliku Srbiju, a možda se ja i varam"

DU
Deleted user
22:45 28.11.2021.

"Ne čujem dobro" jel netko od manjinaca to osudio, dali će se to vrtiti dva mjeseca svali dan, dali je to Hrvatska ili Srbija zna li netko.

Avatar Pastuh
Pastuh
22:55 28.11.2021.

Nisam ni sam ljubitelj Škorine glazbe ali ovo je previše. Osim ako nije nešto drugo u pitanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije